Αυτό το ενυδατικό σπρέι φαρμακείου- κοστίζει κάτω από 7 ευρώ- θα περιποιηθεί τέλεια την επιδερμίδα σου με ένα μόνο ψέκασμα!

Δες ποιο είναι και γιατί αξίζει μια θέση στο νεσεσέρ σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Τα ενυδατικά σπρέι προσώπου τα τελευταία χρόνια έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στο μπουντουάρ αλλά και στο νεσεσέρ σου προσφέροντας στην επιδερμίδα ενυδάτωση, προστασία και ανακούφιση από τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες σε χρόνο dt.

Μάλιστα, η χρήση τους είναι τόσο εύκολη που είναι εύκολα να τα έχεις πάντα και παντού μαζί σου για να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου μια ανάσα δροσιάς και φρεσκάδας που θα σε συνοδέψει όλη την ημέρα. Ψάχνοντας λοιπόν για την καλύτερη φόρμουλα ανακαλύψαμε το ιαματικό σπρέι Eau Thermal Uriage, που συγκεντρώνει και τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του. (δες και για τον «κανόνα» του 1 λεπτού στον καθαρισμό που χαρίζει φρέσκια & ενυδατωμένη επιδερμίδα)

Αυτό το ενυδατικό σπρέι φαρμακείου - κοστίζει κάτω από 7 ευρώ- θα περιποιηθεί τέλεια την επιδερμίδα σου με ένα μόνο ψέκασμα!

Το ιαματικό νερό Uriage Eau Thermale είναι ένα νερό περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα ιδανικό για καθημερινή χρήση. Πρόκειται για μια δραστική φόρμουλα πλούσια σε ιχνοστοιχεία και μεταλλικά στοιχεία, η οποία ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα αποκαθιστώντας το δερματικό φραγμό. Εξάγεται απευθείας από το υπέδαφος των Άλπεων και δεν περιέχει συντηρητικά ή αρώματα προκειμένου να διατηρήσει τον αρχικό του πλούτο και την αγνότητά του.

Uriage Eau Thermal Spray

Συγκεκριμένα, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε μεταλλικά στοιχεία παρόμοια με εκείνα των κυττάρων του δέρματος προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας, ενώ η υψηλή περιεκτικότητά του σε άλατα ασβεστίου και μαγνησίου, καταπραΰνει τυχόν ευαισθησίες και κοκκινίλες. Τέλος, το πυρίτιο της φόρμουλας συμβάλλει στην ενίσχυση του υδρολιπιδικού φιλμ του δέρματος και στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού. Διατίθεται σε 3 πρακτικές συσκευασίες των 50ml, 150ml και 300ml σε φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών. Σημείωσε ότι η τιμή για τη συσκευασία των 150ml ξεκινά κάτω από 7 ευρώ.

To how to της εφαρμογής

Μπορείς να ψεκάσεις το πρόσωπό σου όσο συχνά θέλεις κατά τη διάρκεια της ημέρας ακόμη και πάνω από το μακιγιάζ σου. Σημείωσε ότι για να διεισδύσουν καλύτερα τα ενεργά συστατικά του δεν χρειάζεται να σκουπιστείς ή να το ξεβγάλεις.