Αυτή είναι η αποτελεσματική clean skincare ρουτίνα για να πετύχεις το απόλυτο glass skin εφέ στην επιδερμίδα σου!

Έτσι θα κατακτήσεις το K-beauty

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Αυτή είναι η αποτελεσματική clean skincare ρουτίνα για να πετύχεις το απόλυτο glass skin εφέ στην επιδερμίδα σου!

Συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης, το clinéa δημιούργησε την πιο clean και αποτελεσματική ρουτίνα ομορφιάς για να πετύχεις το πολυπόθητο #GlassSkin, το κορεάτικο πρότυπο για αλαβάστρινο δέρμα που έχει κατακτήσει την κορυφή των beauty trends.

Για να το αποκτήσεις και χωρίς προϊόντα μακιγιάζ θα χρειαστεί να ακολουθήσεις 3 βασικά βήματα φροντίδας, που θα σου χαρίσουν μια καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, που δείχνει διάφανη, σαν γυαλί. (δες και τα κόλπα που θα σε κάνουν να δείχνεις 10 χρόνια μικρότερη)

Αυτή είναι η αποτελεσματική clean skincare ρουτίνα για να πετύχεις το απόλυτο glass skin εφέ στην επιδερμίδα σου!

Αν ονειρεύεσαι ένα καθαρό, ενυδατωμένο, λαμπερό δέρμα, ακόμη και χωρίς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα μακιγιάζ, ακολούθησε καθημερινά τον επιτυχημένο οδηγό του clinéa και κατακτήστε το απόλυτο K-beauty trend σε 3 βήματα:

Clinea cleansing προϊόντα

  • #1 DOUBLE CLEANSING. Ο διπλός καθαρισμός είναι μια μέθοδος που εξασφαλίζει αποδεδειγμένα πιο καθαρό, υγιές και λαμπερό δέρμα. Το σημαντικό είναι να γίνεται πάντα με δύο καθαριστικά διαφορετικής βάσης.. Aρχικά χρησιμοποίησε το Superfood Splash ένα απαλό νερό micellar που ενδείκνυται για καθημερινή χρήση στο πρόσωπο, αλλά και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, καθώς είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμα και τις πιο ευαίσθητες. Στο δεύτερο στάδιο του διπλού καθαρισμού, εφάρμοσε το καθαριστικό gel προσώπου Balance Spell Gel που περιέχει τσάι matcha και φυσικό σαλικυλικό οξύ, για ακόμη πιο βαθύ καθαρισμό, καθώς και μείωση της λιπαρότητας και των μαύρων στιγμάτων.

Clinea glam tonic προϊόντα

  • #2 EXFOLIATE & GLOW Η απολέπιση είναι το πλέον καθοριστικό βήμα στην επίτευξη μιας λαμπερής επιδερμίδας, απαλλαγμένης από νεκρά κύτταρα και δυσχρωμίες. Το βράδυ εφάρμοσε τη λοσιόν Glam N' Tonic, εμπλουτισμένη με γλυκολικό οξύ για ήπια απολέπιση, αλλά και τζίντζερ, ένα συστατικό ευρέως γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση. Στη συνέχεια, εφάρμοσε το απολαυστικό gel in balm νύχτας Moonlight Glow, το οποίο χάρη στο ισχυρό σύμπλοκο νιασιναμίδης, τζίντζερ και τα φυσικά οξέα BHA επιτυγχάνει την ανανέωση της επιδερμίδας κάνοντας τη να φαίνεται ξεκούραστη, όπως μετά από 8 ώρες καλού ύπνου.

clinea reset & glow cream

  • #3 HYDRATE & GLOW. Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση! O απαράβατος κανόνας για την επίτευξη ενός εντυπωσιακού glass skin εφέ. Ανέβασε την ένταση στη λάμψη και εξασφάλισε ότι το δέρμα σου θα παραμείνει ενυδατωμένο και glowy όλη μέρα, εφαρμόζοντας κάθε πρωί τη βελούδινη sorbet ενυδατική κρέμα Reset & Glow. Το 4% σύμπλοκο νιασιναμίδης και τα superberries (acai, bearberry, cranberry) που περιέχει συμβάλλουν δραστικά στην επαναφορά της ελαστικότητας και της νεανικής όψης του δέρματος, μειώνοντας ρυτίδες και πανάδες.

Aφιερώροντας καθημερινά στο δέρμα και τον εαυτό σου το χρόνο που του αξίζει και δεις την επιδερμίδα σου να μεταμορφώνεται και να επανακτά τη χαμένη ενυδάτωση και λάμψη της.