Μαύρισμα χωρίς ήλιο; Και όμως γίνεται! - Βρήκαμε πού και το πώς να το κάνεις!

Σε έναν από τους υπέροχους χώρους του Κiwi Megatan

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Ακόμη δεν έχεις ξεκινήσεις τα μπάνια σου και ζηλεύεις όσο τίποτα μια σοκολατένια επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη; No worries, γιατί ακόμη και τώρα μπορείς να την αποκτήσεις και να δείχνεις σαν να άγγιξε ο ήλιος και μάλιστα με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα το κάνεις αυτό; Με μια απλή επίσκεψή σου σε έναν από τους ατμοσφαιρικούς χώρους του Κiwi MegaTan, όπου μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις μια μαυρισμένη επιδερμίδα χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης.

Μαύρισμα χωρίς ήλιο; Και όμως γίνεται! - Βρήκαμε που και το πώς να το κάνεις!

Mετά από 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Γλυφάδα, το 2022 το Kiwi MegaΤan αποφάσισε να επεκταθεί περαιτέρω στα νότια προάστια κάνοντας μία στρατηγική συνεργασία με τον όμιλο solarium stores με έδρα τον Πειραιά. Έτσι, δημιουργείται ένα νέο κατάστημα στον Άλιμο με την υπογραφή του brand Kiwi MegaTan που έρχεται να συμπληρώσει τα άλλα 2 καταστήματα στη Γλυφάδα και τον Πειραιά. Σημείωσε ότι η αλυσίδα πλέον λειτουργεί υπό κοινή φιλοσοφία στο τρίπτυχο που την ανέδειξε στον χώρο του solarium, προσθέτοντας μια τέταρτη αξία, αυτήν του value for money ώστε ο πελάτης να έχει την υψηλότερη παροχή υπηρεσίας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Kiwi megatan

Πράσινο... solarium

To Kiwi MegaTan έχει ένα φιλικό προς τους πελάτες περιβάλλον με πολύ λιγότερο πλαστικό και πολύ περισσότερο φυσικό περιβάλλον από οργανικά υλικά. Σε όλα αυτά πρόσθεσε το ζωογόνο φως που κυριαρχεί στους χώρους του. Ακόμη, το brand τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει σε οικολογικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας για πριν και μετά το μαύρισμα που ικανοποιούν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών καθώς και σε eco-friendly συσκευές. Σημείωσε ότι οι συσκευές του Kiwi MegaTan καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τις παλαιότερες συσκευές, κάτι που μεταφράζεται σε λιγότερους ρύπους εξαιτίας της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας

kiwi megatan

Hi-end τεχνολογίες μαυρίσματος & περιποίησης της επιδερμίδας

Οι συσκευές τεχνητού μαυρίσματος του Kiwi MegaTan χρησιμοποιούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας, ενώ ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους, για την ποιότητά κατασκευής τους, την αποτελεσματικότητά τους και την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούν προσφέροντας γρήγορο φυσικό μαύρισμα χωρίς κοκκίνισμα και ρυτίδες.

kiwi megatan

Από τις υπηρεσίες μαυρίσματος χωρίς ήλιο της Kiwi MegaTan ξεχωρίσαμε:

  • Το Porsche design P9, μια συσκευή που συνδυάζει την τεχνολογίας αιχμής για ένα βαθύ μαύρισμα, το οποίο διαρκεί με την απόλυτη περιποίηση για το σώμα.
  • Τη συσκευή Porsche design P9S extra sun, με τεχνολογία red light therapy και πατενταρισμένη τεχνολογία smartsunlight, που συνδυάζει και τα 4 φάσματα του φωτός χωρίς επικίνδυνα για την επιδερμίδα UV.
  • Το K9S. Είναι η πιο εξελιγμένη συσκευή με μικρότερο συνολικό αποτύπωμα χωρίς συμβιβασμούς στον εσωτερικό χώρο σε σύγκριση με το P9S και με χρώμα πλαισίου «Wonder White», το οποίο δημιουργεί ατμόσφαιρα SPA.
  • Spray tan. Πρόκειται για μαύρισμα με σπρέι της moroccantan που εξασφαλίζει άμεσο αποτέλεσμα 6 ώρες μετά την εφαρμογή. Σημείωσε ότι το εφέ διαρκεί για 1 εβδομάδα, ενώ η έκθεση σε ακτινοβολία UV είναι μηδενική!

Προσιτή πολυτέλεια!

Όσο για το κόστος... είναι πιο ελκυστικό από ό,τι φαντάζεσαι! Σημείωσε ότι η συνεδρία ξεκινά από €1/λεπτό με πολλά πακέτα επισκέψεων να κοστίζουν από €29 και τη μηνιαία συνδρομή να κυμαίνεται στα €129 χωρίς περιορισμό. Σημείωσε ότι το μαύρισμα με spray tan κοστίζει €30, ενώ εδώ θα βρεις επίσης και κρέμες μαυρίσματος indoor/outdoor από €25.

Info

  • Kiwi Megatan Solarium

Γλυφάδα: Γρηγορίου Λαμπράκη 21,
Άλιμος: Καλαμακίου 100,
Πειραιάς: Σωτήρος Διός 39 Ανδρούτσου 159