3+1 μυστικά για να παραμένεις βαμμένη καθ\' όλη την διάρκεια της ημέρας!

3+1 μυστικά για να παραμένεις βαμμένη καθ\' όλη την διάρκεια της ημέρας!
Σίγουρα το πρωί που ξεκινάς την ημέρα σου απλώνεις το μακιγιάζ σου αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο σου κρατάει; Αν θέλεις να κρατήσει σχεδόν όλη την ημέρα και να δείχνεις περιποιημένη και φρεσκοβαμμένη τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω με ποιους τρόπους θα το πετύχεις.

Μους:


Μια απλή πούδρα ή ένα μέικ-απ σε μορφή mousse που θα αφήσει την επιδερμίδα σου να "αναπνεύσει" πολύ περισσότερη ώρα και θα κάνει το δέρμα να δείχνει πιο φρέσκο και φυσικό, ενώ το αποτέλεσμα θα κρατήσει πολύ περισσότερο.

Ουδέτερη σκιά βάσης για τα μάτια (πριν το μολύβι):

Ένα τρικ μακιγιάζ που εξασφαλίζει πως το μολύβι των ματιών σου θα μείνει στη… θέση του για πολύ περισσότερο, είναι χωρίς αμφιβολία η ουδέτερη σκιά στο βλέφαρο. Αν πριν απλώσεις το άι-λάινερ σου απλώσεις στο βλέφαρο μια σκιά σε ουδέτερη απόχρωση όπως π.χ. μια μπεζ σκιά και στη συνέχεια απλώσεις το μολύβι των ματιών σου, θα δεις πως θα μείνει για περισσότερη ώρα.

Το μακιγιάζ της επόμενης μέρας να είναι καλά:


Ένα τρεντ στο μακιγιάζ που φέτος μας έχει ήδη κατακτήσει είναι χωρίς αμφιβολία το μακιγιάζ της επόμενης μέρας και πρόκειται για ένα καλό τρικ για να μείνει στη θέση του πολύ περισσότερο. Στις διάσημες πασαρέλες τα μοντέλα είχαν ένα αψεγάδιαστο ντύσιμο στις πασαρέλες που αναδείκνυαν τέλεια το λαμπερό στιλ τους με τη μόνη διαφορά πως το πρόσωπο τους μαρτυρούσε πως το προηγούμενο βράδυ το είχαν ρίξει έξω! Το μακιγιάζ της επόμενης μέρας δεν είναι δύσκολο να το πετύχεις και σίγουρα όλες μας το έχουμε φορέσει και χωρίς να το έχουμε καταλάβει. Αν αναρωτιέσαι πως μπορείς να το πετύχεις τότε σκέψου απλά πως είναι το μακιγιάζ σου μετά το ξενύχτι ή την επόμενη μέρα του πάρτι με την ελαφρώς μουτζουρωμένη μάσκαρα και τις όχι τόσο τέλειες γραμμές άι-λάινερ! Το τρεντ ήταν η βασική τάση που είδαμε στα σόου των Blue Les Copains. Αλλά και στα μοντέλα της Victoria Beckham και πρόκειται για ένα μακιγιάζ που θα κρατήσει ακριβώς γιατί δεν είναι τέλειο και αψεγάδιαστο.

Χρησιμοποίησε πινέλα, όχι τα δάχτυλα σου:
Δεν είναι λίγες οι φορές που από βιασύνη ή επειδή έχουμε συνηθίσει χρησιμοποιούμε τα δάχτυλα μας για να απλώσουμε στο πρόσωπο μας το μέικ-απ ή τις σκιές μας. Αυτή όμως είναι μια συνήθεια που πρέπει να περιορίσουμε αφού τα χέρια μας έχουν φυσική λιπαρότητα και σίγουρα δεν είναι ο,τι καλύτερο αν θέλουμε να κρατήσει το μακιγιάζ μας. Το επόμενο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι πως πρέπει να απλώσεις τη σωστή ποσότητα με το κατάλληλο πινέλο.

Ένα κραγιόν μεγάλης διάρκειας:
Το είδος του κραγιόν που θα διαλέξεις αν θέλεις το χρώμα να μείνει στα χείλη σου πολύ περισσότερο θα πρέπει να είναι μεγάλης διάρκειας και να προσφέρει προστασία στα χείλη σου αφού έχει φτιαχτεί ώστε να μην βγαίνει ούτε με στεγνό χαρτομάντιλο. Σκοπός του δεν είναι μόνο το χρώμα, αλλά και η υφή και η ενυδάτωση που προσφέρει στα χείλη σου και θα δεις πως κρατάει πολύ περισσότερο από τα λιπ-γκλος που ναι μεν χαρίζουν γυαλάδα στα χείλη αλλά δεν διαρκούν πολύ.

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Για ποιον καλεσμένο της Ελένης Μενεγάκη το στούντιο μετατράπηκε σε φρούριο; – «Δεν τον πλησίαζε κανείς» είπε η παρουσιάστρια!

Τα γενέθλια του γιου του Πέτρου Κωστόπουλου και η εμφάνιση του Γιάννη Λάτσιου με τον Άγγελο!

Μανό κατά του βιασμού: Αλλάζει χρώμα όταν είναι πειραγμένο το ποτό!