7 αντηλιακά mists που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα παραλίας!

Chase the sun με την κατάλληλη αντηλιακή προστασία

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Το νέο trend στην αντηλιακή προστασία αυτό το καλοκαίρι είναι τα sun mists (aka διάφανα αντηλιακά σπρέι προσώπου και σώματος) που είναι πανεύκολα στη χρήση ενώ στεγνώνουν στο λεπτό.

Τα sun mists έχουν ανάλαφρη σύνθεση, ψεκάζονται με λίγες κινήσεις, ενώ θωρακίζουν την επιδερμίδα σου από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία, χάρη στα αντηλιακά φίλτρα που περιέχουν δημιουργώντας την τέλεια ασπίδα. (δες εδώ top tips για τέλεια προστασία κάτω από τον ήλιο)

Γιατί να τα προτιμήσεις;

Για την υπέροχη διάφανη υφή τους που απλώνεται εύκολα και στεγνώνει σε χρόνο dt! Μάλιστα, τα mist προσώπου και σώματος μπορούν να εφαρμοστούν ακόμη και πάνω από το μακιγιάζ του προσώπου σου αφήνοντάς το κυριολεκτικά αναλλοίωτο! (δες πως να κάνεις το καλοκαιρινό μακιγιάζ που σου ταιριάζει είτε είσαι ξανθιά ή μελαχρινή)

Εύκολη εφαρμογή!

Ψέκασε στο σώμα σου από απόσταση 15 εκατοστών και άφησέ το να απορροφηθεί. Χρειάζεται ελάχιστα δευτερόλεπτα και καθόλου επάλειψη, ενώ η σύνθεσή του είναι συνήθως αδιάβροχη και έτσι μπορείς να κάνεις άφοβα τις βουτιές σου μέχρι την επόμενη εφαρμογή.

Ανακάλυψε τα καλύτερα Sun Mists που βρήκαμε για εσένα!