Sun-Screen your Skin: Γιατί το πιο πολύτιμο «φίλτρο» είναι το δέρμα μας!

Απολαμβάνουμε τον ήλιο με ασφάλεια!

Shutterstock
Shutterstock

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, το αντηλιακό είναι το βασικότερο προϊόν που πρέπει να έχουμε μαζί μας, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά 365 ημέρες τον χρόνο. Προστατεύουμε την επιδερμίδα μας από τις βλαβερές επιπτώσεις της UVA και UVB ακτινοβολίας, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνουμε τα σημάδια της φωτογήρανσης αλλά και την εμφάνιση πανάδων.

Η χρήση του σωστού αντηλιακού μπορεί να αποτελέσει την πρώτη γραμμή άμυνας της επιδερμίδας ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, ενώ παράλληλα να της προσφέρει την ενυδάτωση και την αντιρυτιδική προστασία που έχει ανάγκη.

Σύμμαχος μας, η ανανεωμένη αντηλιακή σειρά της Panthenol extra, Sun Care, που διαθέτει μια ευρεία γκάμα αντηλιακών με διαφορετικές μορφές, υφές και SPF για να καλύψει κάθε μας ανάγκη.

Panthenol extra Sun Care Invisible Mist SPF50

Αντηλιακό mist προσώπου με επιλεγμένα UV αντηλιακά φίλτρα που δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ υψηλής προστασίας από τις ακτίνες UVA/UVB. Βοηθά στην πρόληψη της φωτογήρανσης, ενώ χάρη στην αλόη, βιταμίνη Ε και παραγώγου πανθενόλης που περιέχει, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Η προσθήκη πολύτιμου ενυδατικού παράγοντα από εκχύλισμα του θαλάσσιου φυτού Salicornia, συμβάλλει στη μείωση διαδερμικής απώλειας της ουρίας. Προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς, ενώ είναι κατάλληλο για χρήση και στο σώμα. Ιδανικό και για vegans. Χωρίς γλουτένη. Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

medisei sun screen body

Panthenol extra Sun Care Diaphanous SPF30 ή SPF50 UVA/UVB

Διάφανο αντηλιακό gel προσώπου, σε καινοτόμα airless συσκευασία, με ειδικά μελετημένη σύνθεση και επιλεγμένα UV αντηλιακά φίλτρα που δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ υψηλής προστασίας από τις ακτίνες UVA/UVB. Η προσθήκη παραγώγου πανθενόλης και εκχυλίσματος θαλάσσιου φυτού Golden Seaweed με κλινικά αποδεδειγμένη καταπραϋντική και αντιρυτιδική δράση, βοηθάει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων, προστατεύει από τον σχηματισμό νέων και υποστηρίζει την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Η βιταμίνη Ε προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, αναστέλλοντας την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Προσφέρει ματ αποτέλεσμα, και είναι ιδανικό για βάση make-up. Χάρη στη μη λιπαρή gel σύστασή του απλώνεται εύκολα και δεν αφήνει λευκά ίχνη, χαρίζοντας βελούδινη υφή και ματ αποτέλεσμα. Πολύ ανθεκτικό στο νερό. Ιδανικό και για vegans. Χωρίς γλουτένη. Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

medisei sun screen face

Panthenol extra Sun Care Color SPF30 ή SPF50 UVA/UVB

Έγχρωμο αντηλιακό gel-cream προσώπου υψηλής προστασίας για παράλληλη κάλυψη δυσχρωμιών, ατελειών, ρυτίδων ή λεπτών γραμμών της επιδερμίδας. Σε καινοτόμα airless συσκευασία και με κλινικά αποδεδειγμένη αντιρυτιδική προστασία, αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες ρυτίδες και προστατεύει από το σχηματισμό νέων, ενώ ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα. Βοηθάει στην πρόληψη της φωτογήρανσης που δημιουργείται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Με την προσθήκη πανθενόλης, βιταμίνης Ε και εκχυλίσματος θαλάσσιου φυτού Golden Seaweed με κλινικά αποδεδειγμένη καταπραϋντική και αντιρυτιδική δράση, βοηθάει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων, προστατεύει από τον σχηματισμό νέων και υποστηρίζει την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Προσφέρει ματ αποτέλεσμα, ενώ είναι ιδανικό για βάση make-up. Πολύ ανθεκτικό στο νερό. Ιδανικό και για vegans. Χωρίς γλουτένη. Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

medisei sun screen face


Panthenol extra Sun Care Face & Body SPF50 ή SPF30 UVA/UVB

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος με δείκτη υψηλής προστασίας και με άρωμα εξωτικής καρύδας. Η ειδική του σύνθεση και τα επιλεγμένα UV αντηλιακά φίλτρα προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες UVA & UVB. Παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα στην επιδερμίδα προσώπου και σώματος. Περιέχει πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ, βούτυρο καριτέ και αλόη που συμβάλλουν στην ενυδάτωση, προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας. Ανθεκτικό στο νερό. Δερματολογικά ελεγμένο.

medisei sun screen after sun


Panthenol extra Sun Care Face & Body Spray SPF50 UVA/UVB

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος σε μορφή σπρέι και με άρωμα εξωτικής καρύδας. Με επιλεγμένα UV αντηλιακά φίλτρα, δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ υψηλής προστασίας από τις ακτίνες UVA/UVB. Παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος και βοηθάει στην πρόληψη της φωτογήρανσης που δημιουργείται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Η ειδική του σύνθεση με πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ, βούτυρο καριτέ και αλόη, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα. Ιδανικό και για vegans. Χωρίς γλουτένη. Φωτοσταθερό. Ανθεκτικό στο νερό. Δερματολογικά ελεγμένo.

medisei sun screen spray


Panthenol extra Sun Care After SUNday

Λεπτόρρευστο, μη λιπαρό gel σώματος για μετά τον ήλιο, με φρουτώδες άρωμα καρύδας και ανανά. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και άμεση αίσθηση δροσιάς. Η συστηματική του χρήση μετά την έκθεση στον ήλιο βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, χαρίζοντας μια απαλή και μεταξένια αίσθηση. Ταυτόχρονα, συντελεί στη διατήρηση του μαυρίσματος και στη μείωση της πιθανότητας ανεπιθύμητου ξεφλουδίσματος. Χάρη στη σύνθεσή του με εκχύλισμα ανανά, καταπραΰνει από τους ερεθισμούς και αποκαθιστά τη φυσική λάμψη του δέρματος. Εμπλουτισμένο με φυσικά λουλουδάτα έλαια για αναζωογόνηση, λείανση και αντιοξειδωτική δράση. Η συνδυαστική δράση της αλόης με το λάδι καρύδας, προσφέρει έντονη θρέψη στην αφυδατωμένη επιδερμίδα και συμβάλλει στη βέλτιστη ενυδάτωση. Απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Κατάλληλο και για vegans. Δερματολογικά ελεγμένο.

medisei sun screen body


Panthenol extra Baby Sun Care Spray SPF50 UVA/UVB

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος σε μορφή σπρέι και με άρωμα πεπόνι, ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη βρεφική και παιδική επιδερμίδα. Παρέχει υψηλή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία. Η ειδική του σύνθεση με πανθενόλη, βούτυρο καριτέ, γλυκόριζα και αλόη, ενυδατώνει την ευαίσθητη βρεφική και παιδική επιδερμίδα, συμβάλλει στη μείωση της διαδερμικής απώλειας νερού και καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Προστατεύει, θρέφει και περιποιείται την επιδερμίδα. Χωρίς χρωστικές, χωρίς οινόπνευμα και χωρίς 26 επιβαρυντικά για την βρεφική επιδερμίδα αλλεργιογόνα. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λευκά ίχνη. Με ειδική αντλία που εξασφαλίζει εύκολο ψεκασμό για ομοιόμορφη εφαρμογή. Ιδανικό και για vegans. Χωρίς γλουτένη. Φωτοσταθερό. Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

medisei sun screen body

Info

Θα τα βρείτε σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. (Διατίθενται από την ελληνική εταιρεία MEDISEI S.A., Πυθαγόρα 47, 175 63, Π. Φάληρο, E: info@medisei.gr)

Join us: