Wet summer hair-look: H διαχρονική τάση που είναι και φέτος το trend του καλοκαιριού για τα μαλλιά σου!

Το wet εφέ στα μαλλιά κυριαρχεί και αυτή τη σεζόν πανηγυρικά!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Zendaya, Olivia Culpo
Instagram: Zendaya, Olivia Culpo

Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα που μπορείς να υιοθετήσεις από την παραλία μέχρι τη βραδινή σου έξοδο με λίγες κινήσεις και ελάχιστα προϊόντα styling, που δεν θα επιβαρύνουν τα μαλλιά σου. (δες και το super sleek hair που κάνει το δυναμικό του comeback αυτή τη σεζόν)

Το wet hair-look είναι για μια ακόμη χρονιά ο πρωταγωνιστής της σεζόν, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις για να απογειώσεις το summer beauty look σου.(διάβασε και τα καλύτερα summer tips του colorist & hair-expert, Γιώργου Δέμου για υγιή & λαμπερά μαλλιά το καλοκαίρι)

Ταιριάζει σε όλες το wet summer hair-look;

Φυσικά, μάλιστα η φετινή τάση στο wet εφέ είναι ιδανική για εσένα που έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά. Αρκεί όσο είναι νωπά να τα χτενίσεις προς τα πίσω και στη συνέχεια να εφαρμόσεις λίγο τζελ μαλλιών κατά μήκος τους. Για έξτρα κράτημα μπορείς να ψεκάσεις με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών.

Megan Fox
Instagram: Megan Fox

Πως να το κάνεις εύκολα & γρήγορα

Στην περίπτωση που έχεις κοντά μαλλιά φρόντισε να εφαρμόσεις το τζελ ή την κρέμα σου από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, ενώ εάν έχεις μακριά μαλλιά άπλωσε το προϊόν κατά μήκος τους αποφεύγοντας να εφαρμόσεις υπερβολική ποσότητα στις άκρες τους.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις