Η ρουτίνα ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη πριν την πρεμιέρα - Τα 10 basic beauty tips της

Τα ακολουθεί πιστά

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Instagram
Instagram

To καλοκαίρι συνεχίζεται για την “παρουσιάστρια της καρδιάς μας”, αφού από την πρεμιέρα των αντίστοιχων εκπομπών στις 11 Σεπτεμβρίου απουσίαζε η “Ελένη”, που κατά πως φαίνεται... μάκρυνε τις διακοπές της, επιστρέφοντας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την επόμενη Δευτέρα 18 του μήνα (δείτε εδώ τη νέα της ομάδα). Αρκετός χρόνος για να ανανεωθεί, να κάνει τα beaute της και να μας καλησπερίσει πιο όμορφη και φρέσκια από ποτέ.

Η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί τις... αρχές της στη ρουτίνα ομορφιάς της, που περιλαμβάνει πολλά μυστικά και tips σε μακιγιάζ και χτενίσματα, περιποίηση προσώπου αλλά και σώματος, με την ίδια να παραμένει σταθερή στις αξίες της, που την απογειώνουν εμφανισιακά τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας μια “wow” εικόνα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Κάπως έτσι, λοιπόν, η “βασίλισσα της TV” παραμένει ακαταμάχητη και κάθε νέα σεζόν την απολαμβάνουμε πιο φρέσκια και λαμπερή από ποτέ, δημιουργώντας σε όλες μας εύλογα ερωτήματα που θέλουμε να απαντήσουμε, συνοψίζοντας τις απορίες μας σε μια φράση: “Πώς τα καταφέρνει να παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο;”...

Είναι χάρμα οφθαλμών (το λιγότερο) όποτε τη δεις στο γυαλί φτιαγμένη, περιποιημένη, βαμμένη, ή τη συναντήσεις στον δρόμο άβαφη, casual ντυμένη και στο τρέξιμο! Η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί αναλλοίωτο τον χαρακτηρισμό (χωρίς υπερβολή) της “ωραιότερης παρουσιάστριας της TV”, αφού η λάμψη, η ομορφιά και η κομψότητά της είναι αξεπέραστα και (φυσικά) δεν κοπιάρονται με τίποτα! Στα 53 της χρόνια, 30 εκ των οποίων καριέρας στην τηλεόραση, με 4 παιδιά και έναν σύντροφο ζωής συνεχίζει να μοιάζει με κοριτσάκι, αφού η φρεσκάδα και η λάμψη της την ακολουθούν εδώ και δεκαετίες... κατά πόδας!

Πλανεύτρα... μάγισσα με τον χρόνο, εκείνος στρίβει διακριτικά στο πέρασμά της, καταθέτοντας... τα όπλα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Κι αν αναρωτιέσαι πώς το πετυχαίνει, η απάντηση είναι μία και μοναδική: Αγαπά τον εαυτό της κι η ευτυχία που βιώνει επαγγελματικά και προσωπικά καθρεφτίχεται στο πρόσωπό της – ε και μερικά tips που έχει μάθει όλα τα χρόνια δίπλα σε experts του είδους. Κι όλα αυτά τα εφαρμόζει ανελλιπώς λίγο πριν από την επιστροφή της στο πλατό, με αποτέλεσμα να μην περιμένουμε ως τηλεθεατές τίποτα λιγότερο από το να θαυμάσουμε τη νέα σεζόν μια υπέρλαμπρη Ελένη.

10 basic beauty tips που ακολουθεί πιστά η Ελένη

  1. Η κρέμα ματιών δεν είναι μόνο για τα μάτια, την βάζει και στα χείλη!
  2. Δεν ξεχνά ποτέ το αντηλιακό – κι ας είναι καταχείμωνο!
  3. Το σωστό χρώμα στα μαλλιά έχει μεγάλη σημασία – το ανοιχτό είναι... αντιγηραντικό!
  4. Πάντα βάζει κρέμα νύχτας – για να είναι φρέσκια το πρωί
  5. Φροντίζει ανελλιπώς τον λαιμό της – πιο πολύ κρέμα εκεί παρά στο πρόσωπο!
  6. Είναι χαρούμενη κι ερωτευμένη – αυτό της χαρίζει έξτρα λάμψη
  7. Βάζει λευκό μολύβι μέσα στα μάτια – για φρέσκο και νεανικό βλέμμα
  8. Έντονο κραγιόν στα χείλη – φωτίζει το πρόσωπο σαν... φλας!
  9. “Τσιμπάει” τα μάγουλά της και βάζει το ρουζ εκεί ακριβώς που κοκκινίζει φυσικά – πάντα ροζ
  10. Μάσκες ενυδάτωσης, σιλικόνη και μετάξι ενυδατώνουν τα μαλλιά της – ειδικά μετά το καλοκαίρι

Όλοι οι τόνοι του ξανθού

Η ρουτίνα ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη πριν την πρεμιέρα - Τα 10 basic beauty tips της
Instagram

Κάθε μέρα η Ελένη μάς χαρίζει υπέροχα hair looks τόσο μέσα από τις εκπομπές της όσο και από την καθημερινότητά της, ενώ παραμένει πιστή στο ξανθό χρώμα των μαλλιών της, που έχει δοκιμάσει σε όλους τους τόνους. Έτσι αναδεικνύει ιδανικά και τα αγαπημένα της updos, τους χαμηλούς κότσους, τις αλογοουρές αλλά και τις vagues μπούκλες, που της χαρίζουν μια girly εικόνα.

Sleek & chic

Για ένα απλό αλλά και κομψό lοok, η Ελένη επιλέγει ίσια, μακριά μαλλιά, με ανάλαφρους κυματισμούς, κοτσιδάκια ή χαλαρά πιασίματα εν είδει “στέκας”, δημιουργώντας κάθε φορά και ένα διαφορετικό στυλ. Το μυστικό της; Το σωστό στέγνωμα από τις άκρες προς τη ρίζα για ακόμα περισσότερο όγκο!

Η ρουτίνα ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη πριν την πρεμιέρα - Τα 10 basic beauty tips της