4+1 βήματα αναδόμησης για υγιή & λαμπερά μαλλιά το φθινόπωρο από τον colorist & hair-expert, Γιώργο Δέμο!

Δες τις συμβουλές του ειδικού για το τέλειο comeback στην πόλη

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
4+1 βήματα αναδόμησης για υγιή & λαμπερά μαλλιά το φθινόπωρο από τον colorist & hair-expert, Γιώργο Δέμο!

Ποιά είναι η κατάλληλη θεραπεία για να αναδομήσεις τα μαλλιά σου μετά τις διακοπές; Τι προσφέρουν οι εξειδικευμένες θεραπείες; Πως μπορείς να προσφέρεις στα μαλλιά σου μια λεία, απαλή και αναζωογονημένη όψη;

Ο ιδιοκτήτης του Hair Arte & More! στην Γλυφάδα και έμπειρος colorist & hair-expert, Γιώργος Δέμος, μοιράζεται μαζί μας 5 βασικά βήματα που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά προκειμένου να υποδεχθείς το φθινόπωρο πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Ανακάλυψε τα 5 βήματα αναδόμησης για υγιή & λαμπερά μαλλιά από τον
colorist & hair-expert, Γιώργο Δέμο

1ο βήμα

Επισκέψου το κομμωτήριό σου και ζήτησε τις κατάλληλες συμβουλές από τον κομμωτή σου! Στο χώρο μας, το Hair Arte & More!, ειδικά για αυτή την εποχή συστήνουμε, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σου, θεραπείες botox για βαθιά θρέψη αποτρέποντας το σπάσιμο της τρίχας, booster ενυδάτωσης αλλά και τριφασικές θεραπείες που ενδυναμώνουν την τρίχα και χαρίζουν όγκο και πυκνότητα στα μαλλιά σου.

hair arte

2ο βήμα

Το σωστό trimming που θα καθαρίσει τις άκρες των μαλλιών σου για να δείχνουν καλοφροντισμένα και περιποιημένα είναι το Α και το Ω με την επιστροφή από τις διακοπές.

3ο βήμα

Η θεραπεία της κερατίνης, στην οποία το Hair Arte & More! είναι εξειδικευμένο, είναι επίσης ιδανική γι' αυτήν την περίοδο καθώς και φροντίζει την τρίχα και χαρίζει όμορφα και λαμπερά μαλλιά μέσα από μια απαλή και λεία όψη.

hair arte

Βήμα 4ο

Ο Σεπτέμβριος είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσεις την κουπ σου. Επίλεξε λοιπόν ένα κοφτερό καρέ, έντονα φιλαρίσματα εάν θέλεις να διατηρήσεις τα μακριά μαλλιά σου ή εάν είσαι πιο τολμηρή ένα wolf cut (ένα κούρεμα που συνδυάζει το shag και το mullet hair cut).

Βήμα 5ο

To ξανθό και συγκεκριμένα οι αποχρώσεις butter blonde και vanilla blonde έχουν την τιμητική τους το φετινό φθινόπωρο. Στην περίπτωση που τα μαλλιά σου έχουν ξανοίξει από τις ακτίνες του ήλιου η πρότασή μας είναι να επιλέξεις ζεστές αποχρώσεις που θα “γλυκάνουν” το χρώμα σου. Το Balayage είναι μια τεχνική που επιλέγουμε για να χαρίσουμε φυσικούς τόνους που ακτινοβολούν το φως στα μαλλιά αποφεύγοντας το ενιαίο χρώμα, το οποίο πλέον είναι κάτι που αποφεύγουμε.

hair arte

Info

Hair Arte & More!, διεύθυνση: Γεωρ. Κονδύλη 10, Γλυφάδα, τηλ. 210 89 42 070, www.hairarte.gr,
e-mail: hairarte87@gmail.com, Facebook: Hair Arte & More, Instagram: hair.arte