Perfume bar: 6 αρώματα που μυρίζουν φθινόπωρο! Ποιά είναι και πόσο κοστίζουν;

Εμπλούτισε αρωματικά & δημιουργικά το μπουντουάρ σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Η νέα σεζόν επιτάσσει δραστικές αλλαγές, -εκτός από στιλιστικές- και στην αρωματική σου γκαρνταρόμπα. Πάρε λοιπόν μια μικρή γεύση από μερικές αρωματικές δημιουργίες που μας έκαναν αίσθηση και επίλεξε εκείνο το άρωμα που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σου για να ξεχωρίσεις αυτό το φθινόπωρο. (Ανακάλυψε και τα προϊόντα που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό σου νεσεσέρ)

Πριν όμως κάνεις την επιλογή σου ακολούθησε μερικές απλές αλλά βασικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στη σωστή εφαρμογή και φυσικά στη μεγαλύτερη διάρκεια. (διάβασε και για την Emma Mackey που είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του νέου αρώματος του Οίκου Burberry Beauty)

Tips & tricks για να επιλέξεις αλλά & να φορέσεις σωστά τα αγαπημένα σου αρώματα φέτος το φθινόπωρο

  • Ψέκασε το άρωμά σου μόλις βγεις από το μπάνιο, σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Έτσι και θα απορροφηθεί καλύτερα αλλά και το αποτέλεσμα θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.
  • Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα του αρώματος σε σημεία όπως: πίσω από τα αυτιά, στην εσωτερική πλευρά των καρπών, εσωτερικά των μηρών και πίσω από τα γόνατα. Στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις μεγαλύτερη αίσθηση με το άρωμά σου αρωμάτισε ελαφρά και τα ρούχα που θα φορέσεις.

perfume bar
Unsplash

  • Καλό είναι να ψεκάζεις το άρωμά σου-στα παραπάνω σημεία-από μικρή σχετικά απόσταση. Με αυτόν τον τρόπο και θα εξοικονομήσεις άρωμα και θα θα διαρκέσει περισσότερο.
  • Για να μυρίζεις όμορφα όλη ημέρα φρόντισε να έχεις μια μινιατούρα του αρώματός σου πάντα μέσα στην τσάντα σου και να το ανανεώνεις τακτικά, χωρίς φυσικά να υπερβάλλεις. Το σημαντικό είναι να μυρίζουν οι άλλοι το άρωμά σου και όχι εσύ. Σε διαφορετική περίπτωση μάλλον πρέπει να περιορίσεις την ποσότητα.
  • Για να διαρκέσει περισσότερο το άρωμά σου πριν το ψεκάσεις ενυδάτωσε καλά το δέρμα σου. Ιδανικά εάν το ενυδατώσεις με το γαλάκτωμα του αρώματος το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.

Aνακάλυψε την αρωματική δημιουργία που σου ταιριάζει