4+1 top θεραπείες προσώπου & σώματος για να είσαι όμορφη και λαμπερή από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Δες τις συστήνουν οι ειδικοί για τη σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Cindy Crawford
Instagram: Cindy Crawford

H νέα σεζόν είναι ήδη εδώ και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα face & body treatments, που έχει να σου προσφέρει η αισθητική ιατρική για να περάσεις το φθινόπωρο στα καλύτερά σου! (δες και ποιές είναι οι νέες εξελίξεις που έρχονται ολοταχώς στον πλανήτη της αισθητικής ιατρικής)

Δες λοιπόν τη θεραπεία που σου ταιριάζει, ανάλογα με τις ανάγκες σου για ένα νεανικό δέρμα και ένα αψεγάδιαστο κορμί!

Ανακάλυψε τις 5 top θεραπείες προσώπου & σώματος που θα σε κάνουν να λάμψεις αυτό το φθινόπωρο

1.Face contouring με υαλουρονικό!

Είναι μια νέα, απολύτως φυσική τεχνική, κατά τη διάρκεια της οποίας γίνεται εφαρμογή υαλουρονικού οξέος-ενέσιμα- με στόχο τη βελτίωση του συνολικού περιγράμματος του προσώπου. Ακόμη, μέσω της συγκεκριμένης μεθόδου αναπληρώνεται ο χαμένος όγκος του προσώπου, που χάνεται με το πέρασμα του χρόνου, ενώ ακόμη ανακτάται η ομοιόμορφη υφή του δέρματος. Η ανάρρωση είναι άμεση και δεν χρειάζεται αποθεραπεία. Σημείωσε ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά τη θεραπεία. (Δρ. πλαστικός χειρουργός, Γιολάντα Πεπέ)

treatment_halyronic
Unsplash

2. Potere 4D για γρήγορο αδυνάτισμα

Πρόκεται για μια μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει ταυτόχρονα 4 δράσεις στοχεύοντας ακόμα πιο αποτελεσματικά στην απώλεια έως και 30 κιλών. Συγκεκριμένα, είναι ένα μη-επεμβατικό σύστημα εγκεκριμένο για τη μείωση του λίπους καθώς και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Συνδυάζει τη διπολική ενέργεια ραδιοκυμάτων (Bipolar-RF), την ενέργεια υπέρυθρων ακτινών (Infrared-IR), την κρυοθεραπεία (Cooling), την αναρρόφηση (Vacuum) καθώς και μηχανικό μασάζ του ιστού (Mechanical Tissue Manipulation) προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα. Θα χρειαστείς 8-10 συνεδρίες-η καθεμία διαρκεί 20-30 λεπτά- 1-2 φορές την εβδομάδα
(Ιατρεία κοσμετολογίας Medi Cosmetic)

3. Λεμφικό μασάζ για σμιλεμένο σώμα

Είναι ένα μασάζ μάλαξης που συμβάλλει στην καλή λειτουργία του λεμφικού συστήματος, ενώ παράλληλα μεταμορφώνει το σώμα σου. Συγκεκριμένα, βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και προσφέρει αναζωογόνηση του δέρματος και μείωση της κυτταρίτιδας σμιλεύοντας το κορμί σου. Μπορεί να γίνει σε όλο το σώμα και σε περιοχές όπως: τα χέρια, τα πόδια, την κοιλιά και τους γλουτούς για να καταπολεμήσεις κυτταρίτιδα, οιδήματα και τοπικό πάχος αλλά και σε πρόσωπο και λαιμό. (Hando Spa)

body_treatment
Unsplash

4. HarmonyCa: Μυστικό για άμεση ανόρθωση!

Ο λόγος για μια υβριδική ενέσιμη θεραπεία, που συνδυάζει δυο ενεργά συστατικά: το υαλουρονικό οξύ και τον υδροξυαπατίτη ασβεστίου προσφέροντας άμεση ανόρθωση του προσώπου και διέγερση της σύνθεσης του κολλαγόνου με μια μόνο θεραπεία. Πρόκειται για μία πραγματικά καινοτόμο θεραπευτική επιλογή, που χαρίζει άμεσο αποτέλεσμα μέσα από μια ανορθωμένη επιδερμίδα, απαλλαγμένη από τα σημάδια του χρόνου και μάλιστα χωρίς χρόνο αποθεραπείας. (Allergan Aesthetics)

5. Ανανέωση από την κορυφή μέχρι τα νύχια

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να προσφέρεις στα μαλλιά σου μια υγιή και λαμπερή όψη. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι κατάλληλες συμβουλές από τον κομμωτή σου. Μια επίσκεψη στο Hair Arte & More στην Γλυφάδα θα σε βοηθήσει να επιλέξεις την θεραπεία που ταιριάζει στις ανάγκες των μαλλιών σου. Εκεί ο έμπειρος hair-expert και ιδιοκτήτης του χώρου, Γιώργος Δέμο, θα σου προτείνει όλα όσα χρειάζεσαι. (Hair Arte & More)