Cowboy Copper: Αυτό το φλογερό color hair-trend έχει κατακλύσει το TikTok!

H χάλκινη απόχρωση στα μαλλιά τώρα είναι πιο hot από ποτέ!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Στο δρόμο που χάραξαν οι αγαπημένες μας TikTokers και Instagramers! Οι φλογερές χάλκινες αποχρώσεις στα μαλλιά έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν, ενώ ένα νέο color hair-trend φαίνεται να ξεπροβάλλει δυναμικά από τα social media και να γίνεται viral. (Ανακάλυψε και τα top προϊόντα που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό σου νεσεσέρ)

Ποιό είναι αυτό; Το Cowboy cooper, μια εντυπωσιακή χάλκινη απόχρωση στο χρώμα των μαλλιών που μπορείς να την υιοθετήσεις εύκολα είτε είσαι καστανή, κοκκινομάλλα ή και ξανθιά και να ξεχωρίσεις αυτό το φθινόπωρο.

To Cowboy Cooper είναι το hair-trend που κάνει θραύση στο TikTok

Πρόκειται για μια απόχρωση που εμπνέεται από την Άγρια Δύση και χαρίζει στα μαλλιά σου ένα ζωντανό και φλογερό χάκινο χρώμα, που ενσωματώνει τόνους του καφέ και του κόκκινου. Το νέο αυτό color-trend είναι το αγαπημένο αρκετών TikToker και Instagramer, οι οποίες έχουν κατακλύσει τα social media με βίντεο για τη συγκεκριμένη τάση στο χρώμα των μαλλιών δείχνοντάς μας τον τρόπο για να την τολμήσουμε και εμείς.

red_hair_woman
Unsplash

Για να την υιοθετήσεις σωστά πρέπει να αποφύγεις το ενιαίο χρώμα που ξεκινά από τη ρίζα και φθάνει έως τις άκρες στοχεύοντας σε ένα παιχνίδισμα από τους τόνους της συγκεκριμένης παλέτας κατά μήκος των μαλλιών σου. Αυτό φυσικά για να γίνει θα χρειαστεί τη συμβουλή του κομμωτή σου, ο οποίος χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες τεχνικές όπως: το balayage, το hair contouring ή τις ανταύγειες θα σε βοηθήσει να το πετύχεις. Σημείωσε ότι το συγκεκριμένο χρώμα δείχνει εντυπωσιακό σε διάφορες εκδοχές όπως θα δεις παρακάτω...

Curlly & bounchy

Wavy & shiny

Long & sleek

Δες πως το κάνουν και οι TikTokers...

Πως να το διατηρήσεις αναλλοίωτο

Εάν το τολμήσεις πρέπει έχεις στο μυαλό σου ότι θέλει επαρκή συντήρηση με εξειδικευμένες σειρές φροντίδας-ειδικές για βαμμένα μαλλιά- αλλά και συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο καθώς η συγκεκριμένη απόχρωση ξεθωριάζει πολύ εύκολα.