Smart buys: Γέμισε το νεσεσέρ με προϊόντα που κοστίζουν κάτω από €20 το καθένα!

Δες τις πιο οικονομικές beauty επιλογές για να υποδεχθείς το Νοέμβριο

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Ο Νοέμβριος είναι ήδη εδώ και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε έξυπνες και οικονομικές λύσεις για να γεμίσεις το νεσεσέρ σου με τα απολύτως απαραίτητα χωρίς να ξοδέψεις πάνω από €20 ανά προϊόν.

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου, χωρίς να σπαταλήσεις μια περιουσία. Επένδυσε λοιπόν σε ένα κομψό beauty bag και εμπλούτισέ το με τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα αγαπημένα σου beauty looks ή και να αντιγράψεις τις πιο καυτές τάσεις της σεζόν.(Ανακάλυψε και τα top must-haves της Sephora Collection που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό σου νεσεσέρ)

Δες πως να γεμίσεις το νεσεσέρ σου με προϊόντα που κοστίζουν κάτω από €20

Αυτές είναι μερικές από τις beauty προσθήκες με τις οποίες θα γεμίσεις σούπερ οικονομικά το νεσεσέρ σου.

seventten_eau_de_toilette

Άρωμα, Eau de Toilette, Violet Woods, Seventeen, €14

Tο ξυλώδες Violet Woods Eau de Toilette με φρουτώδεις νότες κορυφής, τριαντάφυλλο, βιολέτα και νότες βάσης από πατσουλί, κεδρόξυλο και μόσχο είναι ιδανικό για ένταση και διάρκεια, ενώ οι ευεργετικές του ιδιότητες θα σου φτιάξουν τη διάθεση όλη την ημέρα.

golden_rose_makeup

Υγρό ματ makeup, Matte Perfection Foundation SPF15, Golden Rose, €6,90 (goldenrosecosmetics.gr)

Πρόκειται για makeup πλήρους κάλυψης, που χαρίζει μεγάλη διάρκεια και ματ αποτέλεσμα. Η σύνθεσή του καλύπτει τις ατέλειες προσφέροντας ένα φυσικό, ματ εφέ που είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας.

essence_mascara

Μαύρη μάσκαρα, Lash Like a Boss, Instant Volume & Length Mascara, Essence, €4,89

Προσφέρει έντονο βλέμμα ενώ το καμπυλωτό βουρτσάκι της με ίνες χαρίζει σούπερ όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σου. Το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με την εφαρμογή επιπλέον στρώσεων.

mon_reve_brush_set

Σετ 3 μικρών πινέλων για τα μάτια και τα φρύδια, Les Petits Eye Set, Mon Rêve, €10,90

Περιλαμβάνει 3 αγαπημένα πινέλα σε petit έκδοση με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις ένα γρήγορο eye look. Το μέγεθός τους είναι ιδανικό για να τα έχεις πάντα μαζί σου, στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στα ταξίδια ή on-the-go.

nyx_palette

Μίνι παλέτα σκιών, Ultimate Edit Petite Shadow Palette Warm Neutrals, Nyx professional makeup, €8,79

Μια cute μίνι παλέτα σκιών που περιλαμβάνει 6 επιλεγμένες σκιές με πλούσια, βελούδινη υφή και απίθανο φινίρισμα για να δημιουργήσεις ευφάνταστα beauty looks.

radiant_lipstck

Ενυδατικό lip gloss για έντονη λάμψη, Lip Glaze No 07, Radiant professional make-up, €17

Χαρίζει στα χείλη έντονη λάμψη και βαθιά θρέψη χάρη στην πλούσια ενυδατική του σύνθεσή του με υαλουρονικό οξύ και 3 φυσικά έλαια. Το εύχρηστο πινέλο του γλιστράει απαλά και κατανέμει την απόχρωση ομοιόμορφα ακόμα και στα πιο λεπτά χείλη, ενώ η ένταση χτίζεται με κάθε εφαρμογή.