Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς συνδύασε μαλλιά, μακιγιάζ και outfit στην πρεμιέρα της «Athens Fashion Week»!

Η κούκλα influencer έστρεψε όλα τα φλας πάνω της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Studio Panoulis Photo Agency
Studio Panoulis Photo Agency

Η 33η Athens Fashion Week ξεκίνησε ήδη, ενώ την πολυαναμενόμενη.πρεμιέρα της, που έγινε πρόσφατα (01/10) στον πανέμορφο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου τίμησαν πολλές σταρ και influencers με σούπερ εντυπωσιακά outfits, τα οποία συμπλήρωσαν με εξίσου λαμπερά beauty looks. (δες και βίντεο με την είσοδό της στο Athens Fashion Week με μίνι φλογερό κόκκινο φόρεμα και πολύ βαθύ ντεκολτέ)

Μια από τις λαμπερές παρουσίες της βραδιάς, ήταν και η δημοφιλής επιχειρηματίας και influencer, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία ξεχώρισε με το σύνολο που επίλεξε για την πρεμιέρα της «Athens Fashion Week» αλλά και με το makeup και hair-look που προτίμησε για να το ολοκληρώσει.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα που συμπλήρωσε με το ιδανικό μαιγιάζ και μαλλιά στο πλαίσιο της «Athens Fashion Week»

Με ένα μίνι φόρεμα σε φλογερή κόκκινη λαμπερή απόχρωση με έντονο και βαθύ ντεκολτέ έκανε αισθητή την παρουσία της η κούκλα Αλεξάνδρα στην πρεμιέρα της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας. Την λαμπερή αυτή δημιουργία συμπλήρωσε ιδανικά με ένα cat eye makeup και ένα λαμπερό ροζ χρώμα στα χείλη της.

αλεξάνδρα_παναγιώταρου_athensxclusive
Studio Panoulis Photo Agency

Όσο για το hair-look της... το χαμηλό sleek ponytail, που επέλεξε αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά φαίνεται ότι έδεσε τέλεια με το υπόλοιπο σύνολο και της χάρισε μια φινετσάτη πινελιά.

DIY με λίγες κινήσεις

Εάν σου άρεσε το makeup look της δες πως να το υιοθετήσεις σε λίγα βήματα...

  • Ξεκίνα "χτίζοντας" μια καλή βάση για την επιδερμίδα σου.
  • Στη συνέχεια με ένα υγρό μαύρο eyeliner σχημάτισε μια λεπτή γραμμή στα πάνω βλέφαρα την οποία θα εκτείνεις προς την εξωτερική γωνία των ματιών σου.
  • Μόλις τελειώσεις πέρασε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια ροζ-ροδακινί σκιά ματιών και συμπλήρωσε με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.
  • Αφού ολοκληρώσεις με το μακιγιάζ των βλεφάρων άπλωσε κατά μήκος των ζυγωματικών σου ένα ρουζ σε γήινη απόχρωση, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα υγρό λαμπερό κραγιόν σε ροζ τόνο.