Οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ: Αυτά είναι τα 3 πιο περιζήτητα υγρά κραγιόν για φέτος το φθινόπωρο

Οι τέλειες beauty προσθήκες για το νεσεσέρ της σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Το υγρό κραγιόν είναι πλέον το must-have προϊόν μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ αλλά και από το μπουντουάρ σου αυτή τη σεζόν. Και επειδή πάντα υπάρχει η ανάγκη για να αποκτήσεις ακόμη ένα εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 3 low-budget υγρά κραγιόν που θα το συμπληρώσουν κυριολεκτικά ανέξοδα αυτό το φθινόπωρο.

Μετά λοιπόν από διεξοδική έρευνα καταλήξαμε σε 3 liquid lipstick με μεταλλικό και ματ τελείωμα, που ανακαλύψαμε στην πλούσια γκάμα της Sephora Collection. (Ανακάλυψε και τα top προϊόντα που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό σου νεσεσέρ)

Δες 3 οικονομικά κραγιόν-κάτω από €13- για να βγάλεις το φθινόπωρο πιο λαμπερή από ποτέ!

rouge_sephora

Κραγιόν, Cream Lip Stain Metal, Sephora Collection, €5
Υγρό κραγιόν με ματ μεταλλικό τελείωμα μεγάλης διάρκειας. Η βελούδινη υφή του απλώνεται πανεύκολα στα χείλη σου χωρίς να «τρέχει» χάρη στο απλικατέρ υψηλής ακριβείας που διαθέτει.

cream_lipstain_sephora

Υγρό κραγιόν, Cream Lip Stain, Sephora Collection, €12,99
Ματ υγρό κραγιόν που χάρη στην πολύτιμη σύνθεσή διαρκεί όλη την ημέρα αναλλοίωτο. Η κρεμώδης υφή του προσφέρει ματ πλούσιο χρώμα στα χείλη σου αφήνοντας μια βελούδινη αίσθηση.

soft_matte_sephora

Υγρό κραγιόν, Soft Mate & Easy, Sephora Collection, €12,99
Κραγιόν σε υγρή μορφή που χαρίζει λείο και ματ τελείωμα με μεγάλη διάρκεια και πλούσιο χρώμα. Η σύνθεσή του, με βάση το νερό, γίνεται ένα με τα χείλη σου εξασφαλίζοντας ένα εντυπωσιακό εφέ στα χείλη σου.

Εφάρμοσέ τα σωστά

Τα υγρά κραγιόν θέλουν και τον κατάλληλο τρόπο εφαρμογή, ενώ το μυστικό για να δείχνουν εντυπωσιακά στα χείλη σου κρύβεται στη φροντίδα των χειλιών σου που ξεκινά κάπως έτσι...

  • Εφάρμοσε κατά μήκος των χειλιών σου μια ιδέα από ένα απολεπιστικό χειλιών, το οποίο θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνειά τους.
  • Μετά την απολέπιση ενυδάτωσε καλά τα χείλη σου με ένα lip balm, το οποίο θα γίνει και η τέλεια βάση για να αναδείξεις το χρώμα στα χείλη σου.
  • Τέλος, και το πιο σημαντικό είναι η εφαρμογή, η οποία καλό είναι να γίνει ταμποναριστά με τη βοήθεια των δακτύλων σου προκειμένου να εισχωρήσει καλά το χρώμα στα χείλη σου.

Κάν'το όπως οι influencers!