Chocolate nails: Αυτό είναι τo hot trend στο μανικιούρ που σαρώνει τώρα στο TikTok!

Οι καφέ-σοκολά αποχρώσεις έρχονται ξανά στο προσκήνιο!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

To #brownnailpolish αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή hashtag στο Instagram αγγίζοντας τα 4,6 εκατομμύρια, ενώ οι καφέ-σοκαλά αποχρώσεις στο μανικιούρ φαίνεται ότι ήδη «τρεντάρουν» και στην πλατφόρμα του TikTok. (δες και 8 μανικιούρ - έμπνευση σε μεταλλική απόχρωση για το επόμενο ραντεβού σου στο nail salon)

Το συγκεκριμένο χρώμα εκτός από το ότι είναι κυρίαρχο στις τάσεις για το χειμώνα στα νύχια αποτελεί και μια καλή και safe επιλογή, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση. Μάλιστα έχει και μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων σε ανοιχτούς ή σκουρόχρωμους τόνους που ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας, έτσι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις εκείνον που σου ταιριάζει.

Chocolate nails... To hot nail trend που σαρώνει στα social media

Τα καφέ βερνίκια έχουν την τιμητική τους το χειμώνα μέσα από πλούσιες καραμελένιες και σοκολατένιες αποχρώσεις. Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις είναι επίσης δημοφιλείς και στο latte makeup look, το οποίο είναι και μια από τις βασικές τάσεις στο μακιγιάζ της σεζόν. Δεν είναι τυχαίο που πολλές σταρ του Χόλιγουντ όπως η Selena Gomez αλλά και influencers την έχουν ήδη τολμήσει στο μανικιούρ τους.

selena_gomez_nails
Instagram: Selena Gomez

Γιατί να το επιλέξεις;

Γιατί προσθέτει μια σοφιστικέ πινελιά στο μανικιούρ σου, ενώ αποτελεί και τον ιδανικό τρόπο για να κάνεις τη μετάβασή σου από το φθινόπωρο στο χειμώνα αποφεύγοντας τις κλασικές μπορντό αποχρώσεις στα νύχια.

Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα νυχιών;

Ναι, εάν έχεις κοντά και τετραγωνισμένα νύχια το αποτέλεσμα θα είναι πιο elegant και σικάτο, ενώ στην περίπτωση που τα νύχια σου είναι μακριά και σε σχήμα οβάλ σχήμα το εφέ θα είναι ακόμη πιο edgy, μοντέρνο και εντυπωσιακό. Παρακάτω σου έχουμε μερικές ιδέες για να δοκιμάσεις την trendy αυτή απόχρωση λίγο πριν υποδεχθείς το χειμώνα.

Chocolate- brown nails inspo

Classic brown

Glam & shiny

Nail art

With a touch of glitter

Almond brown nails