Black Onyx Nails: Η Hailey Bieber επίλεξε την πιο edgy απόχρωση για το μανικιούρ της & έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Τα μαύρα νύχια της ήταν μια πραγματική αποκάλυψη!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Το πανέμορφο μοντέλο και influencer, Hailey Bieber, είναι γνωστή για τους στιλιστικούς της πειραματισμούς αλλά και τα πολλά και εκκεντρικά σε κάποιες περιπτώσεις beauty looks που έχει δοκιμάσει κατά καιρούς. Αυτή τη φορά όμως πήγε ένα βήμα παρακάτω το total look της αφού σε πρόσφατη red carpet εμφάνισή της επίλεξε για το μανικιούρ της μια λαμπερή απόχρωση του μαύρου. (δες και την Cardi B αγνώριστη με λεπτά φρύδια με επιρροές από τα makeup trends των 90's)

Ναι σωστά διάβασες! Γιατί μπορεί μέχρι πρότινος η πανέμορφη Hailey να προτιμούσε παστέλ αποχρώσεις για τα νύχια της όμως στην τελευταία εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της του «Academy Museum Gala» έκανε στροφή 90 μοιρών υιοθετώντας για το μανικιούρ της μια edgy λαμπερή απόχρωση του μαύρου, που έκανε τη διαφορά και την έκανε να ξεχωρίσει.

Τα Black Onyx Nails της Hailey Bieber είναι ό,τι πιο edgy έχει δοκιμάσει για το μανικιούρ της

Για τη βραδιά του «Academy Museum Gala» η κούκλα influencer φόρεσε ένα μακρύ slick μαύρο φόρεμα με παγιέτες από τον Οίκο Yves Saint Laurent, το οποίο έδεσε τέλεια με το στιλιζαρισμένο χαμηλό σινιόν και το μακιγιάζ της σε ροζ τόνους. Hightlight του beauty look ήταν η υπέροχη μαύρη λαμπερή απόχρωση στα νύχια της, την οποία επιμελήθηκε η nail artist, Zola Ganzorigt.

haileybiber_manicure
Instagram

Το how to για το υπέροχο black onyx χρώμα στα νύχια της Hailey Bieber

Η δημοφιλής nail artist για να πετύχει το εντυπωσιακό αυτό μανικιούρ χρησιμοποίησε προϊόντα από τη σειρά της OPI. Αρχικά και αφού φυσικά περιποιήθηκε τα νύχια της Hailey, η Zola Ganzorigt σχημάτισε προσεκτικά ένα οβάλ σχήμα, που ανέδειξε μοναδικά τη συγκεκριμένη απόχρωση.

Στη συνέχεια εφάρμοσε μια στρώση από το OPI Natural Nail Base Coat για να δημιουργήσει την τέλεια βάση για το μανικιούρ της. Μόλις στέγνωσε η βάση της άπλωσε δυο στρώσεις από το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών OPI Gel Color in Black Onyx. Τελειώνοντας και αφού στέγνωσε και η δεύτερη στρώση από το βερνίκι εφάρμοσε το OPI GelColor Stay Shiny Top Coat, το οποίο σφράγισε το χρώμα και χάρισε ένα λαμπερό τελείωμα στα νύχια της.