Τα καλύτερα Xmas beauty gifts με τιμές από 14,99 ευρώ για να συμπεριλάβεις από τώρα στην wish list των γιορτών!

Αυτά είναι τα δώρα ομορφιάς που ξεχωρίσαμε για τα φετινά Χριστούγεννα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε ήδη! Έτσι και εμείς λοιπόν αρχίζουμε ήδη να φτιάχνουμε τη γιορτινή μας λίστα με όλα εκείνα τα δώρα που θα επιλέξουμε για τους αγαπημένους μας.

Από τη γιορτινή λίστα δεν λείπουν φυσικά τα αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς, τα οποία αυτήν την περίοδο κλείνονται σε ευφάνταστες συσκευασίες αλλά και υπέροχα beauty kits προκειμένου να μας χαρίσουν μια ακόμη Xmas πινελιά και να μας βάλουν για τα καλά σε γιορτινό mood. Που θα τα βρεις όλα αυτά; Μα φυσικά στα Sephora, όπου θα ανακαλύψεις μια πλούσια γκάμα από τα best of Xmas beauty gifts για εσένα και τους αγαπημένους σου.

Δες τα καλύτερα Xmas beauty gifts από 14,99 ευρώ για τη wish list των Χριστουγέννων που βρήκαμε στα Sephora!

Για τα ωραιότερα beauty kits τα Sephora είναι αναμφισβήτητα ο απόλυτος προορισμός όπου θα ανακαλύψεις τα πιο λαχταριστά Xmas gift sets σε αρώματα, skincare αλλά και προϊόντα μακιγιάζ. Δες λοιπόν όλα εκείνα που ξεχωρίσαμε στα ομώνυμα καταστήματα, στο ηλεκτρονικό κατάστημα sephora.gr αλλά και στο στο sephora mobile app.

xmas_gift_sephora

Μοναδική εμπειρία χαλάρωσης με το «The Future is Yours Wellness Argan»

Ένα υπέροχο σετ δώρου από τη SEPHORA COLLECTION στην τιμή των 14,99 ευρώ. Το κιτ «The Future is Yours Wellness Argan» περιλαμβάνει δυο προϊόντα για το σώμα με άρωμα Argan (Mini Argan Shower Oil 30ml & Mini Argan Body Oil 30ml) καθώς και ένα γάντι απολέπισης για να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία περιποίησης στο σπίτι.

wellness_argan

Με τη δύναμη των πεπτιδίων

Το σετ «Power of Peptides» της The Ordinary περιλαμβάνει τρεις από τις συνθέσεις πεπτιδίων πολλαπλών τεχνολογιών του brand που δρουν στοχευμένα για την καταπολέμηση των ατελειών στο πρόσωπο και στην ευαίσθητη περιοχή τω ματιών χρησιμοποιώντας ισχυρές τεχνολογίες πεπτιδίων. Θα το βρεις στην τιμή των 44,95 ευρώ.

theordinary

Μυστικό για υγιή και λαμπερά μαλλιά

Το limited-edition σετ «Strong Days Ahead Hair Kit» της OLAPLEX, αποτελείται από τρία παγκοσμίως κορυφαία σε πωλήσεις προϊόντα του brand σε συσκευασία ταξιδίου προκειμένου να χαρίσεις στα μαλλιά σου ενδυνάμωση και επανόρθωση από τυχόν φθορές αφήνοντάς τα λεία, απαλά και λαμπερά. Θα το βρεις στα 54,95 ευρώ.

olaplex

Time for pampering

To «Τhe Ritual of Sakura bath and body gift box» από τη RITUALS αποτελεί το ιδανικό δώρο για εσένα ή τις κολλητές και μια καλή αφορμή για να περιποιηθείς τον εαυτό σου με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Κοστίζει 39,95 ευρώ.

rituals


Xmas beauty bag

Το «The Future is Yours The Best Holidays Giftset» από τη SEPHORA COLLECTION είναι μια υπέροχη γιορτινή συσκευασία που περιέχει 8 προϊόντα-έκπληξη για το μακιγιάζ, την περιποίηση της επιδερμίδας, την περιποίηση των μαλλιών σε ένα σετ δώρου. Θα το βρεις στα 59,99 ευρώ.

sephora_kit

Beauty best of

To Sephora Favorites είναι μια επιλογή από τα καλύτερα 9 προϊόντα που κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά που μας πέρασε για να αποχαιρετήσεις το 2023 με στιλ! Τα 7 από τα 9 προϊόντα είναι σε κανονικό μέγεθος, ενώ το σετ θα το βρεις στην τιμή των 75,95 ευρώ.

sephora_favorites

Skin care first

To «The Future is Yours Face Set» της Sephora Collection είναι το ιδανικό σετ για να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου πριν από το γιορτινό μακιγιάζ και όχι μόνο σε 3 μόλις βήματα. Το κιτ περιλαμβάνει και δωρεάν τσαντάκι. Θα το βρεις στην τιμή των 26,99 ευρώ.

sephora_collection


Smart makeup kit

Ανακάλυψε το σετ NARS «Invite Only Mini Afterglow Liquid Blush» που περιέχει τρία μίνι προϊόντα Afterglow Liquid Blush σε νέες αλλά και κλασικές αποχρώσεις ρουζ, διαθέσιμα σε εορταστική έκδοση. Θα το βρεις στην τιμή των 51 ευρώ.

Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις πραγματικότητα με μια απλή επίσκεψη σε ένα κατάστημα Sephora ή με ένα απλό κλικ στο www.sephora.gr. Ακόμη μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή Sephora μέσα από την οποία μπορείς να επωφεληθείς από τα εξαιρετικά προνόμια που σου δίνει. Μην χάνεις χρόνο λοιπόν! Ξεκίνα από τώρα τις γιορτινές σου αγορές!