Το Ηoliday Βarbie είναι το beauty trend που θα θέλεις να υιοθετήσεις για τις γιορτινές σου εμφανίσεις!

Ετσι θα πετύχεις το συγκεκριμένο makeup & hair-look

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η Holiday Barbie αποτελεί μια glam εκδοχή της δημοφιλούς κούκλας, που παρότι δεν την είδαμε στην ταινία «Barbie», η οποία έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιούλιο, σίγουρα δεν λείπει από τις παιδικές μας αναμνήσεις.

Η συγκεκριμένη εκδοχή αποτελεί την πιο μαξιμαλιστική version της κούκλας σε σχέση με τις υπόλοιπες Barbie, η οποία φορά φιόγκους, βολάν και τούλινα υφάσματα, ενώ για το μακιγιάζ της επιλέγει glitter και άλλα glam στοιχεία που χαρίζουν μια λαμπερή πινελιά στο total beauty look της.

Όσο για το hair-look; Τα ψηλά ponytail και οι στιλιζαρισμένοι κυματισμοί πρωταγωνιστούν δημιουργώντας μοναδικές προτάσεις ακόμη και για τις γιορτινές σου εμφανίσεις.(δες και 4+1 party glam beauty looks για να δοκιμάσεις για τις γιορτινές σου εμφανίσεις)

Ανακάλυψε το Holiday Barbie, το σούπερ glam trend που είναι ιδανικό και για τις γιορτινές σου εμφανίσεις

Λαμπερό μακιγιάζ με στοιχεία λάμψης σε βλέφαρα, χείλη και ζυγωματικά. Το make-up της Holiday Barbie είναι ακριβώς αυτό συνδυάζοντας μοναδικά trends με επιρροές από τη δεκαετία των 80's και 90's. Oι shimmer σκιές, τα ροδαλά ρουζ αλλά και τα έντονα κόκκινα κραγιόν είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν το μακιγιάζ της Holiday Barbie. Για να το πετύχεις επένδυσε σε λαμπερές σκιές για τα βλέφαρα και σούπερ φλογερά κραγιόν, που θα δώσουν στα χείλη σου ένα εντυπωσιακό τελείωμα.


margot_robbie_barbie
Shutterstock

Πώς να αντιγράψεις το hair-look της Holiday Barbie

Η κλασική ψηλή αλογοουρά της Holiday Barbie, είναι ένα σούπερ χτένισμα που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη και φέτος τα Χριστούγεννα. Και αυτό γιατί είναι στιλάτο, παιχνιδιάρικο και σούπερ φινετσάτο, ενώ ταιριάζει με κάθε σου look. Στην περίπτωση που θέλεις να διαφοροποιηθείς άφησε τα μαλλιά σου κάτω σε ένα στιλιζαρισμένο wavy εφέ, το οποίο και αυτό με τη σειρά του θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Τέλος, εάν θέλεις να διανθίσεις ακόμη περισσότερο το hair-look σου, αφού ψεκάσεις κατά μήκος των μαλλιών σου με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών, πρόσθεσε μερικά τσιμπιδάκια με στρας στο πλάι για να του δώσεις μια έξτρα λαμπερή πινελιά.