Winter hair trends: Οι top τάσεις για τα μαλλιά του χειμώνα από τον colorist & hair-expert Γιώργο Δέμο!

Δες τις προτάσεις του ειδικού

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Μια αλλαγή στο χρώμα και στην κουπ των μαλλιών ή ακόμη και η επιλογή ενός ιδιαίτερου χτενίσματος είναι αρκετά για να κάνουν τη διαφορά και να σε βάλουν για τα καλά σε χειμερινό mood.

Το YOU Weekly μίλησε με τον έμπειρο colorist & hair-expert, Γιώργο Δέμο, ο οποίος μαζί με την ομάδα του Hair Arte & More στην Γλυφάδα, προτείνουν τα πιο hot hair-trends για να κλέψεις τις εντυπώσεις και μέσα στην καρδιά του χειμώνα!

Ο colorist & hair-expert Γιώργος Δέμος μας προτείνει ιδέες & προτάσεις για υπέροχα winter hair-looks

Οι περισσότερες γυναίκες, αυτήν την περίοδο έχουν ανάγκη από έναν αέρα ανανέωσης τόσο στο χρώμα των μαλλιών τους όσο και στην κουπ τους, ειδικά μετά τις γιορτές.

giorgos_demos

Ο colorist & hair-expert, Γιώργος Δέμος μας λέει χαρακτηριστικά: «Τώρα είναι η ιδανική εποχή για να δώσεις στο look σου μια αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας. Σε ό,τι αφορά στο χρώμα των μαλλιών εμείς για αυτήν την περίοδο προτείνουμε ζεστές αποχρώσεις του ξανθού και του καστανού, ενώ για τις πιο τολμηρές το ginger αποτελεί μια καλή επιλογή. Όλα αυτά φυσικά γίνονται μέσα από τεχνικές όπως αυτές του: color blocking, balayage και babylights, που χαρίζουν ένα φυσικό αποτέλεσμα».

Τι γίνεται όμως με τις κουπ αλλά και τα χτενίσματα; Ποιά είναι τα πιο δημοφιλή αυτήν την περίοδο;

«Οι έντονες μακριές φράτζες και τα φιλαρίσματα πρωταγωνιστούν αυτή τη σεζόν καθώς αναβιώνουν τα καλύτερα hair trends από τη δεκαετία των 90's, ενώ σε ό,τι αφορά τα χτενίσματα τα ανάλαφρα waves με όγκο που έχουν απίστευτη κίνηση και ζωντάνια είναι ό,τι πιο hot», εξηγεί ο hair expert και συνεχίζει:

winterhairtrends
Shutterstock

«Φυσικά από αυτά δεν λείπουν τα hair-looks, half up-half down, με τα μαλλιά πιασμένα μισά πάνω-μισά κάτω που συμπληρώνονται από υπέροχους φιόγκους και κορδέλες. Τέλος, τα αυστηρά ponytails αποτελούν μια καλή επιλογή εάν αναζητάς ένα σικάτο και φινετσάτο αποτέλεσμα».

Bonus tip

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο του «Hair Arte & More!», μπορείς να συνδυάσεις την ολοκληρωμένη φροντίδα για τα μαλλιά σου με εντυπωσιακά μακιγιάζ, που θα σου προτείνουν οι έμπειροι makeup artists αλλά και με τα πιο ευφάνταστα μανικιούρ από τους καλύτερους nail experts.

hair_arte

Info

«Hair Arte & More!» διεύθυνση: Γεωρ. Κονδύλη 10, Γλυφάδα, τηλ. 210 89 42 070, www.hairarte.gr, Facebook: Hair Arte & More, Instagram: hair.arte