Soap nails: Ανακάλυψε τη νέα τάση στο μανικιούρ που θα βλέπεις παντού το 2024!

Αυτό είναι το νέο hot trend στα νύχια

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Το 2024 είναι ήδη εδώ! Εάν θέλεις λοιπόν να κάνεις μια φρέσκια αρχή με ένα νέο μίνιμαλ χρώμα στα νύχια σου τότε οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις την τάση των soap nails, που από ό,τι φαίνεται θα βλέπουμε παντού μέσα μέσα στη χρονιά που μόλις καλωσορίσαμε.

Η συγκεκριμένη τάση αποτελεί μια καλή εναλλακτική στην περίπτωση που θέλεις να αφήσεις πίσω σου τα σκούρα βερνίκια αλλά και τις πιο παστέλ αποχρώσεις νυχιών υιοθετώντας ένα clean μανικιούρ που πραγματικά θα κάνει τη διαφορά. (δες και το minimal manicure, το υπέρκομψο μανικιούρ σε nude αποχρώσεις κάνει comeback μετά τις γιορτές)

Τι είναι τα soap nails & γιατί θα τα βλέπουμε παντού το 2024;

Πρόκειται για ένα μανικιούρ που πάει το clean χρώμα στα νύχια σε άλλο επίπεδο. Συγκεκριμένα, η τάση των soap nails είναι ιδανική εάν έχεις ήδη ταλαιπωρήσει τα νύχια σου ή είναι αρκετά λιμαρισμένα, ενώ δίνει την όψη ενός φρέσκου mani που μόλις αναδύθηκε από τον αφρό μετά από το καθημερινό σου μπάνιο.

Επιπλέον, χαρίζει στα νύχια ένα σούπερ glossy φινίρισμα, ενώ μπορεί να υιοθετηθεί με nude, απαλές ροζ ή γαλακτερές αποχρώσεις, τις οποίες μπορείς να συμπληρώσεις με διακριτικά μοτίβα προκειμένου να διατηρήσεις τη minimal λογική αυτής της τάσης.

Πως να το υιοθετήσεις

Η βάση στο συγκεκριμένο μανικιούρ, το οποίο θα μπορούσε να παρομοιαστεί αντίστοιχα με το no makeup look είναι πολύ σημαντική. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο και η περιποίηση των νυχιών εδώ έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό πρακτικά σημαίνει τη συχνή εφαρμογή μιας κρέμας νυχιών αλλά και ενός ειδικού έλαιου νυχιών που θα απαλαίνει τα πετσάκια κάνοντας τα νύχια σου να δείχνουν περιποιημένα και καλοφροντισμένα.

Στην περίπτωση που το υιοθετήσεις μόνη σου θα πρέπει να αφαιρέσεις σχολαστικά το προηγούμενο βερνίκι σου, να τα τρίψεις καλά μέχρι να γυαλίσουν, να τα κόψεις προσεκτικά και να τα λιμάρεις προκειμένου να αποκτήσεις ένα συμμετρικό σχήμα. Μόλις το πετύχεις μπορείς να τους δώσεις την απαραίτητη λάμψη με ένα λαμπερό βερνίκι νυχιών και το αντίστοιχο top coat.

Δες και μερικές ιδέες για να δοκιμάσεις την τάση

Touch of pink


Glitter-mania


Glossy pink


Creamy white