Coquette nails: Η τελευταία εμμονή στο Tiktok που κάνει ήδη θραύση στο μανικιούρ του χειμώνα!

Ανακάλυψε τη νέα τάση στα νύχια

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Καρδούλες, φιόγκοι και πέρλες μπαίνουν δυναμικά στο μανικιούρ του χειμώνα και το απογειώνουν μέσα από ένα νέο trend που πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν στα νύχια.

Ο λόγος για τα Coquette nails, ένα μανικιούρ σε παστέλ αποχρώσεις διανθισμένο με φιογκάκια, καρδούλες, στρας φρουτάκια αλλά και πέρλες που είναι η hot πρόταση για το χειμωνιάτικο μανικιούρ σου και γιατί όχι και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. (δες και τα cranberry nails, το μανικιούρ στην απόχρωση του κόκκινου μούρου που θα απογειώσει το χρώμα στα νύχια σου)

Coquette nails: Το νέο trend στο μανικιούρ του χειμώνα που σαρώνει το TikTok

Μετά τους φιόγκους και τις κορδέλες στα μαλλιά, που είναι η απόλυτη τάση για τη σεζόν, σειρά είχε και το μανικούρ, το οποίο συμπληρώνεται με αντίστοιχα details και αποκτά μαξιμαλιστική διάθεση. Η coquette αισθητική στα νύχια φαίνεται να έχει ήδη σαρώσει το TikTok από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, ενώ αναμένεται να είναι ένα από τα πιο καυτά trends που θα δούμε μέσα στο 2024.

coquettenails_mani
Instagram

Τι είναι τα coquette nails & γιατί πρωταγωνιστούν παντού;

Πρόκειται για ένα μανικιούρ που περιλαμβάνει στολίδια και υλικά όπως φιόγκοι, κορδέλες, φρούτα ή πέρλες που από μόνα τους αναδίνουν μια άκρως θηλυκή νότα στα νύχια σου.

Πως να τα υιοθετήσεις...

Εμπιστέψου τους ειδικούς! Ρώτησε τον nai artist που επισκέπτεσαι συχνά τι μπορείς να προσθέσεις στα νύχια σου ως detail για να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο μανικιούρ ανάλογα με το σχήμα και το μήκος των νυχιών σου. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν πολλοί που θα σου προτείνουν μοναδικά hand-made μοτίβα όπως κεράσια, λεμόνια, φιόγκους κ.λπ. για τα νύχια σου, ενώ τα καλά νέα είναι ότι το συγκεκριμένο μανικιούρ ενδείκνυται για κάθε σχήμα και μήκος νυχιών πάντα φυσικά με τη συμβουλή του ειδικού.

Πάρε μια μικρή γεύση από μερικά coquette nail designs για το μανικούρ σου!

Pearl & strass mani


Girly bows


Dreamy coquette


Sweatheart nails


Nail art