Spring manicure: Ανακάλυψε τις καλύτερες ανοιξιάτικες αποχρώσεις & τα πιο trendy μοτίβα για τα νύχια σου!

Έτσι θα αναβαθμίσεις το μανικιούρ σου!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Η άνοιξη, όπως κάθε χρόνο, φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στο μανικιούρ μέσα από ανοιχτόχρωμα βερνίκια νυχιών αλλά και girly μοτίβα, που «ντύνουν» μοναδικά τα νύχια σου χαρίζοντάς τους μια δροσερή και πιο φρέσκια πινελιά.

Κάπως έτσι, οι παστέλ τόνοι, το μίνιμαλ nail art αλλά και τα φινετσάτα μοτίβα πρωταγωνιστούν στα νύχια αναβαθμίζοντας το μανικιούρ της σεζόν. Πάρε μια μικρή γεύση από μερικές ιδέες και προτάσεις για ένα ανοιξιάτικο mani που το σίγουρο είναι ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Spring manicure: Αυτές είναι οι καλύτερες αποχρώσεις αλλά και τα πιο trendy μοτίβα για τα νύχια σου!

Ροζ και μοβ τόνοι συμπληρώνονται με nude αποχρώσεις και μίνιμαλ ή πιο girly μοτίβα προκειμένου να δώσουν μια ρομαντική νότα στο ανοιξιάτικο μανικιούρ σου. Δες μερικές από τις επικρατέστερες τάσεις που θα δούμε παντού αυτή τη σεζόν!

venrikia_spring
Shutterstock

Pop of color

Ροζ, μοβ και φούξια είναι για μια ακόμη φορά τα χρώματα που θα δούμε να κυριαρχούν στο μανικιούρ της άνοιξης. Επίλεξε λοιπόν την αγαπημένη σου απόχρωση και δώσε στα νύχια σου μια ρομαντική νότα, που τόσο έχουν ανάγκη.


Minimal is back

To less is more είναι η τάση που κυριαρχεί αυτή τη σεζόν μέσα από γήινες αποχρώσεις βερνικιών σε κοντά και τετραγωνισμένα νύχια που συμπληρώνονται από μίνιμαλ μοτίβα-ενίοτε με στρας- για ένα σικάτο μανικιούρ, που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Αura effect

To τρισδιάστο εφέ στα νύχια-εφέ αύρας- είναι ό,τι πιο hot αυτή τη σεζόν για το μανικιούρ σου. Επίλεξε τις αγαπημένες σου αποχρώσεις και πειραματίσου δημιουργώντας ευφάνταστα 3D εφέ, που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο μανικιούρ σου.


Coquette nails

Η coquette αισθητική στα νύχια η οποία έχει ήδη σαρώσει το TikTok από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, είναι στα τα πιο καυτά trends που θα δούμε την φετινή άνοιξη. Πρόκειται για ένα μανικιούρ που περιλαμβάνει στολίδια και υλικά όπως φιόγκοι, κορδέλες, φρούτα ή πέρλες που αναδίνουν μια θηλυκή νότα στα νύχια σου.


Trust the nail experts!

Όποια τάση και εάν υιοθετήσεις στα νύχια σου για να πετύχεις το καλύτερο επαγγελματικό αποτέλεσμα εμπιστεύσου τους ειδικούς! Το Indigo Nails Lab, στα Μελίσσια, είναι το ιδανικό beauty spot για να υιοθετήσεις το πιο ευφάνταστο μανικιούρ ή πεντικιούρ που έχεις ονειρευτεί μέσα από μοναδικά χρώματα, σχέδια αλλά και μοτίβα, τα οποία θα σου προτείνουν οι nail experts του χώρου.

μανικιούρ indigo nails lab
Instagram: Indigo Nails Lab

Ακόμη εδώ αλλά και μέσα από το e-shop του Indigo Nails Lab θα ανακαλύψεις μια πλούσια συλλογή από απλά ή ημιμόνιμα βερνίκια καθώς και άλλα προϊόντα για τα νύχια από το ομώνυμο brand, τα οποία θα σε βοηθήσουν να εμπνευστείς αλλά και να δημιουργήσεις το αγαπημένο σου μανικιούρ στο σπίτι. Επίσης, εδώ θα βρεις και μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα σώματος: λοσιόν, scrubs, mists, body butters κ.ά που θα συμπληρώσουν μοναδικά την ολοκληρωμένη φροντίδα σου.

Info