Mε αυτά τα κόλπα θα δείχνεις φρέσκια & νεανική από το πρωί που θα ξυπνάς!

Δες την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσεις ευλαβικά

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Θέλεις το πρωί που θα ξυπνάς να είσαι αλλά και να δείχνεις στα καλύτερά σου χωρίς να προσπαθείς πολύ; Εμείς σου έχουμε τη λύση μέσα από μερικά εύκολα και χρήσιμα tips που θα δώσουν στην επιδερμίδα σου μια φρέσκια και λαμπερή όψη, χωρίς ατέλειες.

Ξεκίνα λοιπόν την πρωινή ιεροτελεστία φροντίδας σου με τα προϊόντα κλειδί που χρησιμοποιείς και στη συνέχεια ακολούθησε ευλαβικά τα παρακάτω και θα δεις αμέσως ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου, η οποία θα είναι πιο αναζωογονημένη από ποτέ. (δες και το κόλπο με το αγγούρι που μειώνει τους ερεθισμούς στο πρόσωπο, το οποίο έχει τρελάνει το TikTok)

Αυτά είναι τα beauty hacks που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις φρέσκια & νεανική από το πρωί

Το μυστικό για να είσαι όμορφη και λαμπερή από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκεται σε μερικά έξυπνα ticks που μπορείς να εντάξεις εύκολα στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Δες μερικά από αυτά.

  • Πες ναι σε ένα τόνερ, το οποίο θα περάσεις από την επιδερμίδα σου λίγο πριν την ενυδατική σου κρέμα και μετά το καθαριστικό σου. Με αυτόν τον τρόπο θα τονώσεις το πρόσωπό σου, ενώ θα το προετοιμάσεις κατάλληλα για να υποδεχθεί τα ευεργετικά συστατικά της κρέμας προσώπου σου.
  • Εφάρμοσε μια ανάλαφρη ενυδατική κρέμα που θα δώσει στην επιδερμίδα σου άμεση αναζωογόνηση και φρεσκάδα, ενώ ακόμη θα την ενυδατώσει σε βάθος. Εναλλακτικά εμπλούτισε την καθημερινή σου ρουτίνα με μια CC cream, η οποία και θα θρέψει το δέρμα σου σε βάθος και θα σου δώσει μια ανάλαφρη κάλυψη.


beauty_routine
Unsplash

  • Φώτισε το βλέμμα με τη βοήθεια ενός concealer, το οποίο θα σβήσει την κούραση από την επίμαχη περιοχή των ματιών σου χαρίζοντάς της έξτρα λάμψη. Στην περίπτωση που έχεις ατέλειες όπως σπυράκια, κηλίδες ή και πανάδες μπορείς να εφαρμόσεις τοπικά το concealer για να τα καμουφλάρεις σε χρόνο dt.
  • Τόνισε τα ζυγωματικά σου με λίγο ροζ ρουζ. Με αυτόν τον τρόπο το πρόσωπό σου θα αποκτήσει μια ροδαλή και υγιή όψη γεμάτη υγεία, χωρίς να επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου.
  • Δημιούργησε το επιθυμητό σχήμα στα φρύδια σου. Τα φρύδια σου είναι ο καμβάς για ένα φρέσκο και δροσερό πρόσωπο, επένδυσε λοιπόν σε είναι ειδικό προϊόν για τα φρύδια που θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις το κατάλληλο σχήμα γεμίζοντας με αυτήν τυχόν κενά.
  • Μην αμελείς την ευαίσθητη περιοχή των χειλιών σου εφαρμόζοντας πριν από το αγαπημένο σου κραγιόν ένα ενυδατικό lip balm που θα τα θρέψει σε βάθος.