Με αυτήν την κρέμα ματιών - που κοστίζει κάτω από 20 ευρώ- θα πεις αντίο σε ρυτίδες και μαύρους κύκλους!

Δες ποια είναι και που θα τη βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Οι λεπτές γραμμές και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι ένα από τα μόνιμα αισθητικά προβλήματα που απασχολεί τις περισσότερες από εμάς. Μάλιστα, όσο ξεκούραστες και εάν είμαστε συνήθως οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι αλλά και τα μικρά σημάδια του χρόνου στην επίμαχη περιοχή παραμένουν εκεί κάνοντας το βλέμμα μας άτονο και θαμπό και την επιδερμίδα εμφανώς ταλαιπωρημένη.

Αυτός είναι και ο λόγος που αναζητούμε διαρκώς εξελιγμένες και αποτελεσματικές φόρμουλες για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, που θα μειώσουν σημαντικά το πρόβλημα. Μια από αυτές ,που ανακαλύψαμε σχετικά πρόσφατα είναι και η κρέμα ματιών, Haruharu Wonder Black Rice Bakuchiol Eye Cream. (δες και 5 skincare προϊόντα που έχει ανάγκη η ώριμη επιδερμίδα μετά τα 40)

Μάθε περισσότερα για την κρέμα ματιών

Η Haruharu Wonder Black Rice Bakuchiol είναι μια κρέμα ματιών, με απαλή υφή και σύνθεση, που βελτιώνει την περιοχή γύρω από τα μάτια. Η συγκεκριμένη κρέμα, εκτός από την πολύ ελκυστική τιμή της συγκεντρώνει και καλές κριτικές στην κατηγορία της -στην πλατφόρμα της Amazon- για την αποτελεσματικότητά της σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των μαύρων κύκλων.

κρέμα ματιών για λεπτές γραμμές και μαύρους κύκλους

Λίγα λόγια για την ευεργετική της σύνθεση

Στην πολύτιμη φόρμουλά της περιέχεται το Bakuchiol και το εκχύλισμα μαύρου ρυζιού, που περιποιούνται την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια βελτιώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επιπλέον χαρίζει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ χάρη στο εκχύλισμα βλαστών μπαμπού και το ginseng της φόρμουλας προσφέρει και αντιοξειδωτική προστασία. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την ευεργετική νιασιναμίδη, που βελτιώνει ακόμη περισσότερο τις λεπτές γραμμές και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ ακόμη αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους.

Σημείωσε ότι η σύνθεσή της διαθέτει την τεχνολογία Ultra-Deep Technology™ για αποτελεσματική μεταφορά των ενεργών συστατικών βαθιά στο δέρμα, ενώ η ανάλαφρη υφή της προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρή την επιδερμίδα. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Θα τη βρεις online στην τιμή των 19,90 ευρώ.