Μύρισε άνοιξη... Αυτά είναι τα 5 ωραιότερα ανοιξιάτικα αρώματα που πρέπει να έχεις από τώρα στο μπουντουάρ σου!

Δες ποια είναι & πόσο κοστίζουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Λίγο πριν καλωσορίσουμε τη νέα σεζόν και ολοκαίνουργιες αρωματικές δημιουργίες έχουν ήδη κάνει τη δυναμική τους είσοδο για να αλλάξουν τη διάθεσή μας και να προσθέσουν μια ανοιξιάτικη πινελιά στη ζωή και στο μπουντουάρ μας.

Με νότες λουλουδιών και ζεστών ξύλων αλλά και πολύτιμα εσπεριδοειδή οι ανοιξιάτικες αρωματικές συνθέσεις θα γίνουν το must have της νέας σεζόν χαρίζοντάς σου μια αύρα ανανέωσης. Πάρε μια μικρή γεύση από 5 μεθυστικά γυναικεία αρώματα που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις ASAP! (δες και τα οικονομικά αρώματα Marks & Spencer -κοστίζουν κάτω από 8 ευρώ- με τα οποία θα πάρεις τα περισσότερα κοπλιμέντα)

Δες τα 4+1 καλύτερα και ωραιότερα ανοιξιάτικα αρώματα για το μπουντουάρ της σεζόν

Ψάξαμε και βρήκαμε 5 νέες αρωματικές αφίξεις που θα συμπληρώσουν τις εμφανίσεις σου αυτή τη σεζόν με τη φρέσκια και δροσερή σύνθεσή τους, η οποία θα σε βάλει για τα καλά σε ανοιξιάτικο mood.

γυναίκα ψεκάζει άρωμα στο λαιμό της

Eau de Parfum Florale, La Vie Est Belle Rose Extraordinaire, Lancome, €74,44 τα 30ml

Μια λουλουδένια σύνθεση, που συνδυάζει την ίριδα concrete και τρία πολύτιμα εκχυλίσματα τριαντάφυλλου: δροσερό ροδόνερο, αισθησιακό absolute τριαντάφυλλου Δαμασκού και συμφωνία Space Rose και συμπληρώνεται από ξύλα και μόσχο, που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις σου.

άρωμα la vie este belle

Eau De Parfum, Perfect Intense, Μarc Jacobs, €124,20 τα 50ml

Με πρωταγωνιστές τις νότες από νάρκισσο και γιασεμί το λουλουδάτο αυτό άρωμα ενισχύεται από καβουρδισμένα αμύγδαλα και συμπληρώνεται με σανδαλόξυλο αφήνοντας ένα ζεστό φινίρισμα.

άρωμα marc jacobs

Eau De Toilette, Cerisier Amoureux, L'Occitane, €65,00 τα 50ml

Το Cerisier Amoureux, είναι μια ρομαντική σύνθεση που "παντρεύει" τις μαγευτικές νότες από άνθη κερασιάς από την περιοχή Luberon της Προβηγκίας με τις λαχταριστές φράουλες αναδίνοντας μια μοναδική μυρωδιά.

άρωμα l'occitane

Eau De Parfum, Nina Illusion, Nina Ricci, €70,42 τα 30ml

Ένα chypre fruity floral άρωμα με νότες από άνθη πορτοκαλιάς, βατόμουρο και κρεμώδες πατσουλί. Το εμβληματικό μπουκάλι Nina σε σχήμα μήλου έχει γίνει μεταλλικό ροζ, διακοσμημένο με ένα ασορτί κόσμημα λουλουδιών, που μπορεί να φορεθεί και ως αξεσουάρ.

άρωμα nina ricci

Her Petals Eau de Parfum, Her Petals Limited Edition, Burberry, €162,17 τα 88ml

Το συλλεκτικό γυναικείο άρωμα του Οίκου είναι ένα gourmand και φρουτώδες vegan άρωμα με νότες από μούρα, βιολέτες και γιασεμί. Η αρωματική αυτή δημιουργία κλείνεται σε ένα ροζ γυάλινο μπουκάλι με επιπλέοντα ροζ πέταλα.

άρωμα burberry