Spring nails: Αυτά είναι τα ωραιότερα σχέδια για νύχια που θα βλέπεις παντού την άνοιξη!

Εμπνεύσου για ένα φρέσκο και δροσερό μανικιούρ!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Hang Nguyen
Instagram: Hang Nguyen

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και την άνοιξη να μπαίνει σιγά-σιγά στη ζωή μας σίγουρα δεν είναι νωρίς για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε από τώρα τα nail art που θα δοκιμάσουμε για τα νύχια μας προκειμένου να υιοθετήσουμε ένα σούπερ ανοιξιάτικο μανικιούρ, το οποίο θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε και αυτή τη σεζόν.

Παίξε λοιπόν με παστέλ και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και δημιούργησε για τα νύχια σου τα πιο υπέροχα nail art που θα τους δώσουν μια ανοιξιάτικη πινελιά και θα αναβαθμίσουν το μανικιούρ σου! Εμείς βρήκαμε μερικές έξυπνες ιδέες για σχέδια που μπορεί να κοσμήσουν μοναδικά τα νύχια σου φέτος την άνοιξη. (δες το γαλλικό μανικιούρ:, που κάνει comeback... αλλιώς & φέρνει την άνοιξη στα νύχια σου)

Spring nails: Δες τα ωραιότερα σχέδια για νύχια που θα κάνουν θραύση αυτήν την άνοιξη

Τα λουλούδια, τα ψυχεδελικά σχέδια αλλά και οι ρετρό πινελιές είναι, μεταξύ άλλων, μερικά από τα nail art, που θα δούμε να πρωταγωνιστούν στο μανικιούρ της άνοιξης. Πάρε μια γεύση από τις παρακάτω ιδέες και προτάσεις για ένα παιχνιδιάρικο μανικιούρ με άποψη!

Happy in bloom

Το μοτίβο της ανθισμένης μαργαρίτας, είναι ο πρωταγωνιστής της φετινής άνοιξης για να κοσμήσει υπέροχα τα νύχια σου. Είναι ιδανικό τόσο σε nude βάσεις όσο και πάνω σε πιο έντονες αποχρώσεις.


Dot nails

Eπίλεξε την αγαπημένη σου βάση, κατά προτίμηση σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση και σχημάτισε υπέροχες κουκίδες που του δώσουν μια άλλη διάσταση. Μια καλή ιδέα είναι να συνδυάσεις το συγκεκριμένο nail art και με την τεχνική του color blocking προτιμώντας για βάση σου ένα διαφορετικό χρώμα για κάθε νύχι.

Αφηρημένη τέχνη

Σε μακριά και αμυγδαλωτά νύχια δημιούργησε πρωτότυπα αφηρημένα σχέδια, τα οποία θα τα κάνουν να ξεχωρίσουν!


3D mani

Tο μανικιούρ της σεζόν γίνεται τρισδιάστατο μέσα από υπέροχα τζελ μοτίβα και σχέδια. Μπορείς να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό για το κάθε νύχι σου.

Flower power

Μπες σε flower mood και υιοθέτησε για το μανικιούρ σου ένα λουλουδάτο μοτίβο αλά 70s που βγάζει μια ψυχεδελική διάθεση.