Γαλλικό μανικιούρ: Με αυτές τις trendy εκδοχές του θα δώσεις μια ανοιξιάτικη νότα στα νύχια σου!

Υιοθέτησε την version που σου ταιριάζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram:@mannacured
Instagram:@mannacured

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μια κλασική και διαχρονική τεχνική που χαρίζει φινέτσα στα νύχια, ενώ αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή, που είναι ιδανική για κάθε εποχή του χρόνου και τέλεια για την άνοιξη μια και χαρίζει μια φρέσκια και δροσερή πινελιά στο μανικιούρ σου. (δες και το cherry nails, το πιο φρέσκο μοτίβο για ένα εντυπωσιακό μανικιούρ το Πάσχα)

Δεν είναι τυχαίο που πλέον το γαλλικό- σε διάφορες εκδοχές- έχει κάνει το δυναμικό του comeback για να χαρίσει στα νύχια σου απίστευτη κομψότητα μέσα από ένα ανανεωμένο mani, που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Ακόμη λοιπόν και εάν το σκέφτεσαι ακόμη παρακάτω θα δεις τις πιο trendy ιδέες και προτάσεις για γαλλικό μανικιούρ, που θα δώσουν μια ανοιξιάτικη νότα στα νύχια σου.

Γαλλικό μανικιούρ: Με αυτές τις trendy εκδοχές του θα δώσεις μια ανοιξιάτικη νότα στα νύχια σου!

  • Pastel-mania. Πάνω σε μια ροζ-nude βάση επέλεξε παστέλ αποχρώσεις όπως: ροζ, μωβ, ή ανοιχτό μπλε για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό tip, που θα κάνει το μανικιούρ σου πιο φρέσκο. Μάλιστα, εάν είσαι και ιδιαίτερα τολμηρή μπορείς να κάνεις και color blocking με περισσότερες από μια αποχρώσεις ως tip.


  • Neon green. Δοκίμασε μια απόχρωση του neon green για να κάνεις το δικό σου statement. Το συγκεκριμένο trend υιοθέτησε πρώτη η δημοφιλής influencer, Hailey Bieber στο φεστιβάλ Coachella και από ό,τι φαίνεται θα είναι ό,τι πιο hot για τη φετινή άνοιξη!


  • Bluebird tips. Πειραματίσου με μπλε αποχρώσεις στο γαλλικό μανικιούρ. Πρόσθεσε ένα λεπτό μπλε tip στο γαλλικό σου για ένα μοντέρνο twist.


  • Glossy details. Συμπλήρωσε το γαλλικό μανικιούρ σου με glossy λεπτομέρειες επιλέγοντας ένα λαμπερό χρυσαφί ή ασημένιο βερνίκι νυχιών για το tip των νυχιών, που θα αναβαθμίσει το μανικιούρ σου.

  • Αlmond shape mani. Δοκίμασε την κλασική εκδοχή του γαλλικού με ροζ-nude βάση σε μακριά και οβάλ σε σχήμα νύχια. Είναι η τέλεια εκδοχή του για ένα δροσερό ανοιξιάτικο μανικιούρ.

  • Frenchies mani. Aκόμη και εάν δεν είσαι φανατική του κλασικού γαλλικού μανικιούρ θα λατρέψεις αυτή τη διακριτική εκδοχή του, που έχει βασικό χαρακτηριστικό το πολύ λεπτό tip.


Με αυτές τις trendy εκδοχές του γαλλικού, το μανικιούρ σου θα απογειωθεί μέσα από μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας αυτή την άνοιξη. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις την εκδοχή που σου ταιριάζει καλύτερα, η οποία θα ανανεώσει το look σου προσθέτοντας μια ανοιξιάτικη νότα στο μανικιούρ σου!