Café Au Lait Nails: Αυτή είναι η hot απόχρωση στο μανικιούρ για την οποία όλοι μιλούν αυτό το καλοκαίρι!

Η Bella Hadid τη δοκίμασε ήδη

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Photo by Ernesto Ruscio/Getty Images/Ideal Image
Photo by Ernesto Ruscio/Getty Images/Ideal Image

Η καλοκαιρινή σεζόν φέρνει πάντα μαζί της νέες τάσεις στον πλανήτη της μόδας και της ομορφιάς. Έτσι και αυτό το καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. (δες και για τα Ice cream nails, την πιο δροσερή πρόταση για το καλοκαιρινό σου μανικιούρ)

Μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις που κυριαρχούν στο μανικιούρ της σεζόν είναι τα "Café Au Lait Nails". Πρόκειται για μια κομψή και διαχρονική απόχρωση στα νύχια που έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών σταρ του Χόλιγουντ και influencers, μεταξύ των οποίων και η Bella Hadid, ενώ αποτελεί και την απόλυτη επιλογή για το καλοκαιρινό σου mani ή και pedi!

Café Au Lait Nails: Αυτή είναι η hot απόχρωση στο μανικιούρ για την οποία όλοι μιλούν αυτό το καλοκαίρι!

Τα νύχια σε απόχρωση café au lait (του καφέ) είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή τη σεζόν χάρη σε σταρ και influencers όπως η Bella Hadid, η οποία την επέλεξε πρόσφατα για την αποκαλυπτική της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών. Μάλιστα το μανικιούρ της αποτέλεσε πηγή έμπνευση για τις περισσότερες από εμάς καθώς συνδύασε την απόχρωση Café Au Lait στα νύχια της με μια εκθαμβωτική δημιουργία σε γήινη απόχρωση δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό και matchy-matchy total look.


Γιατί να την επιλέξεις;

Η απόχρωση café au lait είναι μια safe και φινετσάτη επιλογή που ταιριάζει με κάθε τόνο δέρματος και στυλ. Αυτή η ζεστή, ουδέτερη απόχρωση αναδεικνύει τα χέρια, προσφέροντας ένα κομψό και φυσικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, μπορεί να υιοθετηθεί για κάθε περίσταση, από μια καθημερινή έξοδο μέχρι μια βραδινή προσφέροντας πάντα μια αίσθηση φινέτσας.

Για να πετύχεις το τέλειο café au lait μανικιούρ, μπορείς να πειραματιστείτε με διάφορες τεχνικές και προϊόντα στη συγκεκριμένη απόχρωση που θυμίζει αυτόν τον τύπο καφέ, ενώ είναι ιδανικό τόσο για μακριά και οβάλ σε σχήμα νύχια όσο και για πιο κοντά και τετραγωνισμένα.

Σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι ότι δοκιμάζοντας αυτήν την απόχρωση θα κάνεις τη διαφορά δημιουργώντας ένα μοναδικό μανικιούρ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις φέτος το καλοκαίρι!