Παγωμένη η επιστροφή της στο Μαρούσι… Ποιοι είναι οι συνεργάτες που ήθελε, αλλά δεν θα έχει τελικά στο πλευρό της; Το περασμένο καλοκαίρι, η Φαίη Σκορδά ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στο τηλεοπτικό παρασκήνιο. Το απρόσμενο διαζύγιο με το MEGA και η πολυσυζητημένη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1 έφεραν τα πάνω κάτω, με την παρουσιάστρια να επιστρέφει στο Μαρούσι για το νέο της τηλεοπτικό στοίχημα.

Μόνο που, όπως φαίνεται, η μεγάλη επιστροφή δεν έχει ακόμη πάρει την τελική της μορφή παρόλο που η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και θα είναι πολύ σκληρή και αμείλικτη για κάποιους.

Το συμβόλαιο έχει υπογραφεί, η συνεργασία έχει ανακοινωθεί, όμως μέχρι στιγμής αρκετές σημαντικές λεπτομέρειες παραμένουν στον αέρα. Η ώρα της εκπομπής, αλλά κυρίως τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα της, δεν έχουν κλειδώσει. Και όσο το τηλέφωνο δεν χτυπά για τις τελικές συζητήσεις, τόσο μεγαλώνει η αγωνία.

Οι «άσοι» που χάθηκαν

Οι πονοκέφαλοι της παρουσιάστριας μόλις άρχισαν…Η Φαίη Σκορδά γνωρίζει πολύ καλά πως σε ένα καινούργιο ξεκίνημα η ομάδα είναι το μισό – χαμένο ή κερδισμένο – παιχνίδι. Θέλει ανθρώπους που εμπιστεύεται, που μπορούν να λειτουργήσουν ως στηρίγματα και να της προσφέρουν την απαραίτητη ασφάλεια μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μόνο που δύο πρόσωπα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν δυνατές επιλογές για την ίδια έχουν ήδη κάνει… μεταγραφή αλλού.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε τον δρόμο προς τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει πλέον βρει τηλεοπτική στέγη στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου και της Αναστασίας Γιάμαλη. Δύο δυνατά χαρτιά λοιπόν – άσοι μέχρι πρότινος στο μανίκι της – βγήκαν από την τράπουλα πριν καν αρχίσει το παιχνίδι. Και δεν είναι μόνο αυτό.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει για την Φαίη Σκορδά στην Real Life

Άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Φαίη φαίνεται πως περιμένουν να δουν αν θα τους γίνει κάποια κρούση από το κανάλι, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει γίνει αυτό το πολυπόθητο τηλεφώνημα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το οικονομικό κομμάτι ενδέχεται να αποτελέσει έναν ακόμη ανασταλτικό παράγοντα που θα περιορίσει τις επιλογές προσώπων που υπολογίζονται με υψηλό budget για τα δεδομένα του καναλιού, που επιθυμεί να περιορίσει όσο περισσότερο τα υψηλά οικονομικά μεγέθη.

Το καθυστερημένο ραντεβού και το στοίχημα…

Η παρουσιάστρια δεν έχει περιθώριο για πειραματισμούς. Μετά από μια περίοδο μεγάλων τηλεοπτικών αλλαγών, θέλει το νέο της βήμα να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές και – κυρίως – επιτυχημένο. Γι’ αυτό και το επόμενο ραντεβού με τα στελέχη του ΑΝΤ1 θεωρείται κάτι παραπάνω από σημαντικό. Μέσα στις επόμενες ημέρες ή, το αργότερο, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να μπουν και από τις δυο πλευρές όλα αυτά τα θέματα στο τραπέζι.

Ποιοι θα είναι τελικά δίπλα στη Φαίη; Πότε θα τη δούμε στον αέρα; Και πόσο διαφορετική θα είναι η ομάδα που έχει στο μυαλό της από αυτή που τελικά θα δημιουργηθεί; Το μόνο σίγουρο είναι πως η μεταγραφή στον ΑΝΤ1 μπορεί να ολοκληρώθηκε στα χαρτιά, όμως το πραγματικό στοίχημα για τη Φαίη Σκορδά μόλις τώρα ξεκινά.