Διαγωνισμός! Αυτοί είναι οι 3 νικήτες που κερδίζουν από 1 επαγγελματικό προϊόν ομορφιάς QS Professional

Διαγωνισμός! Αυτοί είναι οι 3 νικήτες που κερδίζουν από 1 επαγγελματικό προϊόν ομορφιάς QS Professional
Μεγάλος διαγωνισμός Youweekly.gr και 3 μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν από ένα επαγγελματικό προϊόν ομορφιάς QS Professional.

Τα τρία μεγάλα δώρα του διαγωνισμού μας είναι:

MOISTURIZING CLEANSING GEL

Υγρό σαπούνι σε μορφή gel με Calendula,Chamomile και Centella extract Αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και το μακιγιάζ ενώ παράλληλα λόγω των πλούσιων συστατικών του, ενυδατώνει και απαλύνει την επιδερμίδα.



DARK CLEANSING MASK

Καθαριστική/Ενυδατική /Αναζωογονητική δράση

Με Ενεργό Άνθρακα/Πανθενόλη/Πρόπολη

Η μάσκα καθαρισμού Dark Cleansing Mask καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα και εξαφανίζει αποτελεσματικά μαύρα στίγματα .Ιδανική για λιπαρά και ακνεικά δέρματα απομακρύνει εύκολα τα νεκρά κύτταρα, τα μαύρα στίγματα, το σμήγμα και τους συσσωρευμένους ρύπους από τους πόρους συσφίγγοντας τους, ενώ παράλληλα προσδίδει ματ όψη κάνοντας το δέρμα σας υγιές καθαρό και τέλεια απαλό.

CC CREAM SPF20 + CC DARK SPF20 (COLOR CONTROL)

CC CREAM Κρέμα νέας γενιάς με το ενεργό συστατικό Unilucent που βοηθάει στην ελάττωση των δυσχρωμιών του δέρματος, επιτρέποντας στο πρόσωπο να αποκτήσει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο & λάμψη. Επιπλέον έχει ενισχυθεί με Lime Pearl, το οποίο αποτελεί φυσική πηγή των AHA’S και βοηθάει στην αναγέννηση της επιδερμίδας. . Συνδυάζει πολλαπλές δράσεις καθώς προστατεύει την επιδερμίδα από την UVA & UVB ακτινοβολία, ενυδατώνει με το Hyaluronic Acid που περιέχει, ενώ παράλληλα καλύπτει τις ατέλειες και δίνει ένα ελαφρύ και µακράς διάρκειας make-up.

 

Οι τρεις νικητές είναι:

1. Έβελιν Ασπιώτη


2. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ


3. Λίνα Βλαχάκη