Σούπερ διαγωνισμός! Μία θεραπεία αποτοξίνωσης δώρο σε όλους, από τα Medi Cosmetic!

Σούπερ διαγωνισμός! Μία θεραπεία αποτοξίνωσης δώρο σε όλους, από τα Medi Cosmetic!

Το AIR PRESSING ή αλλιώς πρεσοθεραπεία, παρέχει εναλλακτική πίεση αέρος σε όλο το σώμα, ως ένα είδος λεμφικού μασάζ.

Προκαλεί έντονη εφίδρωση και επιτάχυνση της διαδικασίας αποτοξίνωσης, ενώ διευκολύνει την κυκλοφορία της λέμφου, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να απελευθερώνεται από τις τοξίνες. Διαβάστε παρακάτω...

Συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους που οφείλονται στην κατακράτηση υγρών, ενώ εφαρμόζεται συμπληρωματικά με τις θεραπείες αδυνατίσματος για βελτίωση της αποβολής του απελευθερωμένου λίπους.

Ταυτόχρονα, το AIR PRESSING εφαρμόζεται για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού, τη θεραπεία λεμφικού οιδήματος, την ανακούφιση των άκρων, τη βελτίωση της δυσκοιλιότητας, τις χρόνιες παθήσεις των φλεβών, τη θεραπεία αιματωμάτων μετά από χειρουργείο κ.α.

Μόνο για λίγες ημέρες, τα Medi Cosmetic σε συνεργασία με το You Weekly χαρίζουν σε όλους, όσοι συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, μία θεραπεία AIR PRESSING εντελώς δωρεάν, χωρίς κλήρωση!

Αν θες να είσαι εσύ ο τυχερός το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις like και comment ή share του άρθρου του διαγωνισμού.

Στείλε email στο contest@dousiscom.gr, με θέμα «Medi Cosmetic», με τα πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο.)

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι Δευτέρα 26/02/2018.