Σούπερ διαγωνισμός! Μία τυχερή θα κερδίσει ένα νυφικό Κathy Heyndels αξίας 3000€!

Σούπερ διαγωνισμός! Μία τυχερή θα κερδίσει ένα νυφικό Κathy Heyndels αξίας 3000€!

Ένας από τους πιο αγαπηµένους οίκους µόδας στην Ελλάδα κάνει δώρο στις αναγνώστριες του YOU και του youweekly.gr ένα νυφικό αξίας €3.000 της επιλογής της!

Μήπως είσαι εσύ η τυχερή που θα το προβάρεις; Διαβάστε παρακάτω...

Ετοιµάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας την άνοιξη; Πριν αναζητήσεις το νυφικό των ονείρων σου, δήλωσε συµµετοχή στον διαγωνισµό µας!

Γιατί τώρα τo περιοδικό YOU και το youweekly.gr σε συνεργασία με τον οίκος µόδας Κathy Heyndels σού δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις µετά από κλήρωση ένα παραµυθένιο νυφικό αξίας €3.000 της επιλογής σου!

Και οι εκπλήξεις δεν σταµατούν εδώ, αφού µαζί µε τη συµµετοχή σου θα κερδίσεις έκπτωση 30% σε µια βραδινή δηµιουργία που θα διαλέξεις εσύ ανάλογα µε το στυλ σου!

Ο διαγωνισµός θα διαρκέσει τρεις εβδοµάδες, από 21 Φεβρουαρίου έως 16 Μαρτίου, οπότε σπεύσε και διεκδίκησε το δώρο!

Δες step by step πώς θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό!

• Κάνε Like στο Facebook της σελίδας του youweekly.gr

• Κάνε Like στη σελίδα στο Facebook και στο Instagram της KATHY HEYNDELS

• Στείλε το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου με e-mail στη διεύθυνση contest@dousiscom.gr με θέμα «Διαγωνισμός Kathy Heyndels».

Η νικήτρια παίρνει το νυφικό και όσες συμμετείχαν έχουν έκπτωση 30% στη συλλογή των βραδινών φορεμάτων!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Για να πάρεις µέρος στον διαγωνισµό, στείλε το ονοµατεπώνυµο και το τηλέφωνό σου µε e-mail στη διεύθυνση contest@dousiscom.gr µε θέµα «Διαγωνισµός Kathy Heyndels». Ε-mails µπορούν να αποσταλούν µέχρι και τις 14/3/2018.

2. Το όνοµα της µεγάλης νικήτριας θα ανακοινωθεί στο περιοδικό YOU (Νο 254, µε ηµεροµηνία κυκλοφορίας 21 Μαρτίου) και ταυτόχρονα (την ίδια ηµέρα) στο youweekly.gr. H κλήρωση θα γίνει στις 15 Μαρτίου στα γραφεία της εταιρείας Dousis Com (Παύλου Μπακογιάννη 34, Μεταµόρφωση).

3. Δικαίωµα συµµετοχής έχουν όλοι οι αναγνώστες του YOU και του youweekly.gr. Αποκλείονται οι εργαζόµενοι στο περιοδικό.

4. Το δώρο θα το παραλάβει η νικήτρια από το κατάστηµα Kathy Heyndels (Αθηναΐδος 14, Αθήνα, τηλ. 210 3319066).

5. Η εταιρεία που εκδίδει το περιοδικό YOU έχει το δικαίωµα ακύρωσης του διαγωνισµού ή µετάθεσής του, αν κρίνει ότι το επιβάλλουν οι συνθήκες.

6. Προκειµένου να λάβει κανείς µέρος στον διαγωνισµό απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δεχτεί τους παραπάνω όρους ανεπιφύλακτα, χωρίς κανένα δικαίωµα προσφυγής σε ελληνικά ή ευρωπαϊκά δικαστήρια.