Σούπερ διαγωνισμός! Αυτοί είναι οι 12 τυχεροί που κέρδισαν από 4 συσκευασίες αφεψημάτων Lipton και δύο κούπες Lipton!

Σούπερ διαγωνισμός! Αυτοί είναι οι 12 τυχεροί που κέρδισαν από 4 συσκευασίες αφεψημάτων Lipton και δύο κούπες Lipton!

Πας κάθε μέρα στο γραφείο και νιώθεις τις υποχρεώσεις να σε κατακλύζουν;

Το 8ωρο μοιάζει ελάχιστο για να ανταποκριθείς στα καθημερινά σου projects; Διαβάστε παρακάτω...

Xαλάρωσε... σου έχω το μυστικό για να γίνουν όλα παιχνιδάκι!

Το Youweekly.gr χαρίζει σε 12 τυχερούς από εσάς από 4 συσκευασίες αφεψημάτων Lipton (Lipton Relaxing Chamomile & Lemon Grass, Lipton Calming Melissa & Lavender, Lipton Refreshing Mint & Eucalyptus, Lipton Warming Linden & Ginger) και δύο κούπες Lipton.

  • Lipton Relaxing Chamomile & Lemon Grass

Κακά τα ψέματα, δεν είναι λίγες οι φορές που αισθανόμαστε ανίκανοι να αντιμετωπίσουμε την εργασιακή μας πραγματικότητα... τα τηλέφωνα που δεν σταματούν να χτυπούν, τον καταιγισμό των emails, τα deadlines που μας... χτυπούν την πόρτα αλλά και όλα εκείνα που μπορεί να πάνε στραβά και να μας βγάλουν εκτός προγράμματος!

Η δική μου καθημερινή «τελετουργία» περιλαμβάνει ένα φλιτζάνι Lipton Relaxing Chamomile & Lemon Grass το οποίο έχει γίνει το μυστικό μου «όπλο»!

  • Lipton Calming Melissa & Lavender

Νιώθεις τελευταία ότι έχεις... τσακωθεί με τον ύπνο; Κάθε βράδυ στριφογυρίζεις στο κρεβάτι και ο Μορφέας αρνείται να σε πάρει την αγκαλιά του; Το άγχος σε κατακλύζει και δεν σε αφήνει να ησυχάσεις στιγμή; Μην ανησυχείς, έχει συμβεί σε όλους μας! Υπάρχει όμως ένα μικρό «μυστικό» για να αντιμετωπίσεις την αϋπνία!

Ο λόγος για το αφέψημα βοτάνων της Lipton που συνδυάζει την λεβάντα με το μελισσόχορτο και ακούει στο όνομα Calming Melissa & Lavender!

  • Lipton Refreshing Mint & Eucalyptus

Σίγουρα είναι πολλές φορές που κατά τη διάρκεια της ημέρας αναζητάς ένα... ελιξήριο που θα σου δώσει δυνάμεις και ενέργεια!

Ένα φλιτζάνι Refreshing Mint & Eucalyptus είναι αρκετό για να νιώσεις αναζωογονημένος και να συνεχίσεις το απαιτητικό σου πρόγραμμα!

  • Lipton Warming Linden & Ginger

Για όλους εμάς που η γυμναστική είναι τρόπος ζωής, η ζεστασιά και η τόνωση σώματος και πνεύματος είναι απαραίτητη!

Ένα φλιτζάνι Warming Linden & Ginger ήταν αρκετό για να μου χαρίσει ζεστασιά και τόνωση, ενώ μετά από την πρώτη εβδομάδα κέρδισε επάξια τη θέση του στην βραδινή μου ιεροτελεστία μετά το γυμναστήριο!

Oι τυχεροί λοιπόν είναι:

1. ΣΟΦΙΑ ΟΚΟΥΜΟΥΣΟΓΛΟΥ

2. Παναγιωτης δημητριου

3. Μαρία Ζαρναβέλη

4. ΒΑΣΩ ΜΙΧΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

5. ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

6. ΟΛΓΑ ΡΙΣΤΑΝΗ

7. Δόϊκας Σταμάτης

8. ΣΤΕΛΛΑ ΦΙΛΕΡΗ

9. ΑΛΕΞΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

10. Ευδοξία Καραγιώργου

11. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

12. Αμαλία Μαλιγιάννη