Σούπερ beauty διαγωνισμός!

Σούπερ beauty διαγωνισμός!

Το στήθος σου έχει χάσει τη σφριγηλότητά του και δείχνει “πεσμένο” μετά από μια πρόσφατη εγκυμοσύνη ή από συχνές και απότομες αυξομειώσεις βάρους;

Εάν ναι, τότε μπορείς να κάτι γι'αυτό και να είσαι μια από τους 3 υπερτυχερές, που θα κερδίσουν από ένα γαλάκτωμα σύσφιξης στήθους, Tonic Bust της Benostan, το οποίο θα σου δώσει τη λύση. Διαβάστε παρακάτω...


Και όλα αυτά με ένα απλό κλικ στο διαγωνισμό του youweekly.gr και της Benostan Health Products, που αρχίζει στις 04/05 και λήγει στις 14/05! Για να διεκδικήσεις αυτό το μοναδικό δώρο και να είσαι εσύ μια από τις τυχερές που θα κερδίσει το γαλάκτωμα σύσφιξης στήθους Tonic Bust δεν έχεις παρά να κάνεις like στη σελίδα της Benostan στο Facebook: BenostanHealthProducts ή να κάνεις like , comment ή share του άρθρου του διαγωνισμού και να στείλεις email στο contest@dousiscom.gr με τίτλο "Benostan" γράφοντας τα πλήρη στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο)!

Σημείωσε ότι το υπέροχο αυτό γαλάκτωμα εκτός από την αποτελεσματική του δράση κατά της χαλάρωσης περιέχει φυτικά εκχυλίσματα από δυόσμο, βάλσαμο και ελιά, που προσφέρουν αντιγηραντικές ιδιότητες στην επίμαχη περιοχή. Μάλιστα χάρη στην πολύτιμη σύνθεσή του ενισχύει και συσφίγγει το στήθος και το μπούστο σου από τη βάση μέχρι το λαιμό. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση ακόμη και μετά τον 3ο μήνα της κύησης.

H συμμετοχή σας στο διαγωνισμό δηλώνει αυτόματα ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.