Κάνε δικό σου ένα υπέροχο κολιέ με διάσημη υπογραφή!

Κάνε δικό σου ένα υπέροχο κολιέ με διάσημη υπογραφή!

Επειδή το μυστικό κάθε καλοντυμένης γυναίκας βρίσκεται στα αξεσουάρ που επιλέγει η Όλγα Κανδαράκη και το youweekly.gr σού δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις ένα υπέροχο κολιέ με ροζ επιχρύσωση, mandala flower, αξίας €62.

olga loves jewels… είναι η φράση που περιγράφει τα βαθιά συναισθήματα που τρέφει η σχεδιάστρια κοσμημάτων Όλγα Κανδαράκη για το κόσμημα! Γιατί στο εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας KANDARAKIS τόσο η ίδια όσο και η εικαστικός Αναστασία Κανδαράκη μετουσιώνουν την αγάπη τους για το κόσμημα σε καθημερινά έργα τέχνης που μπορείς να φοράς κάθε μέρα! Διαβάστε παρακάτω...

Οι δύο αδερφές ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους Γιάννη Κανδαράκη, ο οποίος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το κόσμημα τη δεκαετία του '70 και εργάζονται κάθε μέρα με πάθος και πολλή αγάπη για το κόσμημα σε κάθε του μορφή.

Όπως τονίζει η Όλγα Κανδαράκη “έχω ιδιαίτερη αδυναμία στη συλλογή #harmony collection, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη μάνταλα (στα σανσκριτικά σημαίνει ο “ιερός κύκλος”) και αντιπροσωπεύει το σύμπαν, την ενότητα και την ολότητα.

Αποφάσισα λοιπόν να δώσω σε μία τυχερή fanτου youweekly.gr την ευκαιρία να φορέσει στο λαιμό της αυτό το κομψό κολιέ, mandala flower, αξίας €62, ένα κόσμημα που συμβολίζει το άπειρο και την αιώνια ζωή και χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από πολλούς λαούς σε όλο τον κόσμο. Για μένα είναι ένας τρόπος για να ερχόμαστε σε επαφή με το ασυνείδητο μας!”.

Και όλα αυτά με ένα απλό κλικ στο διαγωνισμό, που αρχίζει στις 18/05 και λήγει στις 31/05! Για να διεκδικήσεις αυτό το μοναδικό δώρο και να είσαι εσύ μια από τις τυχερές που θα κερδίσει το κολιέ να κάνεις like , comment ή share του άρθρου του διαγωνισμού και να στείλεις email στο contest@dousiscom.gr με τίτλο "ΚΟΛΙΕ" γράφοντας τα πλήρη στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο)!

Αλήθεια εσύ θα μείνεις ασυγκίνητη από αυτή την προσφορά; Δήλωσε τώρα συμμετοχή!