Διαγωνισμός: Κέρδισε μοναδικά αντηλιακά προϊόντα από το Carroten!

Διαγωνισμός:  Κέρδισε μοναδικά αντηλιακά προϊόντα από το Carroten!

Το youweekly.gr και το Carroten σου δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ολοκληρωμένη σειρά που θα προσφέρουν στην επιδερμίδα σου προστασία ή υπέροχο μαύρισμα, μέσα από 5 σούπερ αντηλιακά προϊόντα!

Για να κερδίσεις αυτό το μοναδικό δώρο και να είσαι εσύ ένας ή μία από τους 5 τυχερούς, που θα αποκτήσουν 5 αντηλιακά προϊόντα προσώπου και σώματος από το Carroten, δεν έχεις παρά να κάνεις like και comment ή share του άρθρου του διαγωνισμού και να στείλεις email στο contest@dousiscom.gr με τίτλο "Carroten" γράφοντας τα πλήρη στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) από τις 25/06 – 01/07. Διαβάστε παρακάτω...

Τα 5 αντηλιακά Carroten που μπορείς να διεκδικήσεις για μια ολοκληρωμένη προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας σου φέτος το καλοκαίρι είναι τα εξής:

-Η αντηλιακή κρέμα προσώπου Mat Look με SPF30, που προσφέρει ενισχυμένη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία μέσα από μια ανάλαφρη υφή, η οποία ενυδατώνει την επιδερμίδα σου αφήνοντας ένα υπέροχο ματ εφέ.


-Το ενυδατικό αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος Aquavelvet SPF30 με βελούδινη σύνθεση, που περιποιείται το δέρμα και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο.


-Το αντηλιακό λάδι Omega Care SPF20, που ενισχύει το μαύρισμα χαρίζοντας ένα λαμπερό χρώμα στην επιδερμίδα σου.


-Το Gel για πολύ έντονο μαύρισμα, Intensive Tanning Gel, το οποίο χάρη στην φόρμουλά του προσφέρει βαθύ και γρήγορο μπρονζέ χρώμα στο δέρμα σου, ενώ ενυδατώνει και προστατεύει από το ξεφλούδισμα.


-Το αντηλιακό παιδικό γαλάκτωμα
Kids Suncare Milk Spray SPF30, το οποίο προσφέρει ενισχυμένη προστασία στην παιδική επιδερμίδα μέσα από μια ήπια σύνθεση, που δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό "Carroten" συναινείτε και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία DOUSISCOM των παρακάτω γνωστοποιούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων σας, την ακρίβεια των οποίων βεβαιώνετε. Η επεξεργασία στην οποία συναινείτε είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή, όπως επίσης και για σκοπούς στατιστικούς, έρευνας καταναλωτικών συνηθειών και αποστολής ενημερωτικού - διαφημιστικού υλικού (newsletter).Συναφώς, συναινείτε και αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητού, στον πελάτη "Sarantis" για λογαριασμό του οποίου διενεργείται ο διαγωνισμός, για λόγους πιστοποίησης της ακριβούς διεξαγωγής αυτού και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων προς τους νικητές.
Τέλος, δηλώνετε ότι συναινείτε κι αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση του ονόματός σας ως νικητού στην ιστοσελίδα "youweekly.gr", ιδιοκτησίας της DOUSISCOM, και στα social media αυτής, με ανάρτηση σχετικού άρθρου.
Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, εκτός εάν υπάρξει έγγραφη ανάκληση της συναίνεσής σας με αποστολή e-mail στη διεύθυνση info@dousiscom.gr

Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμμορφούμενη με τον Κανονισμό 679/2016 (ΕΕ).

*Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, στο email που θα αποστείλετε για να λάβετε μέρος, θα πρέπει να αναγράφεται ότι: AΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.