Διαγωνισμός Orzene: Κέρδισε μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Collagen Boost!

Διαγωνισμός Orzene:  Κέρδισε μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Collagen Boost!

Εάν θεωρείς ότι τα πυκνά γεμάτα όγκο μαλλιά με τέλεια ελαστικότητα είναι ένα άπιαστο όνειρο γράψε λάθος! Και αυτό γιατί τώρα η σειρά Orzene Collagen Boost θα σου χαρίσει όλα όσα χρειάζεσαι για να αποκτήσεις υγιή και δυνατά μαλλιά με τη δύναμη του κολλαγόνου!

Για να το διαπιστώσεις και μόνη σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας και να είσαι εσύ μια από τους 5 υπερτυχερούς που θα κερδίσουν από μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Orzene Collagen Boost. Να λοιπόν τι πρέπει να κάνεις...

1.follow τη σελίδα του youweekly.gr στο Instagram και like στο post του διαγωνισμού

2.Κάνε tag δύο φίλες σου στο post του διαγωνισμού!

Ο νικητής ή η νικήτρια θα βγει από τα σχόλια του post του διαγωνισμού στις 16/04!

Σημείωσε ότι οι 5 υπερτυχεροί του διαγωνισμού θα κερδίσουν από μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Orzene Collagen Boost, που έχει ως βασικό συστατικό το κολλαγόνο. Η σειρά θα περιλαμβάνει το σαμπουάν, το conditioner και τη μάσκα περιποίησης, τα οποία ενυδατώνουν, ενισχύουν, αναζωγονούν τα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες και χαρίζουν πλούσιο όγκο, αλλά και την κρέμα ενδυνάμωσης, που ενισχύει την δομή της τρίχας, ενδυναμώνοντας την.

Οι νικήτριες είναι οι : giannazaggana19 και η dora.golemi

Ανακάλυψε την σειρά!

Το σαμπουάν: Χάρη στο πολύτιμο κολλαγόνο καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά σου, χαρίζοντας αναζοωγόνηση και ενδυνάμωση της τρίχας. Ενώ είναι ιδανικό για αδύναμα μαλλιά χωρίς όγκο.

Το Conditioner: H μαλακτική κρέμα της σειράς, που εφαρμόζεται κατά μήκος των μαλλιών σου, θρέφει και ενυδατώνει την τρίχα, ενώ ακόμη επανορθώνει τυχόν φθορές με τη δύναμη του κολλαγόνου.

Η μάσκα: Η πλούσια φόρμουλά της ενδείκνυται για τα αδύναμα και χωρίς όγκο μαλλιά, αφού ενισχύσει και ενδυναμώνει τη δομή της τρίχας , ενώ προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.

Η κρέμα ενδυνάμωσης: Xάρη στην καινοτόμο σύνθεσή της, η οποία είναι ιδανική για τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά, διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και ενισχύει την εσωτερική της δομή και την όψη της. Mπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά, χωρίς να την ξεβγάλεις, ενώ βοηθά και στον έλεγχο του φριζαρίσματος.

Δεν είναι τυχαίο που οι Brand Ambassadors του Orzene, η λαμπερή παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή και ο Celebrity Hair-Expert Βασίλης Μπουλούμπασης, κυριολεκτικά ορκίζονται στα οφέλη της συγκεκριμένης σειράς!