Σούπερ διαγωνισμός: 5 τυχερές κερδίζουν από μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Orzene Collagen Boost!

Κάντα δικά σου!

Σούπερ διαγωνισμός: 5 τυχερές κερδίζουν από μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Orzene Collagen Boost!

Η άνοιξη φεύγει... το καλοκαίρι έρχεται και εσύ θέλεις να είσαι στα καλύτερά σου από την κορυφή μέχρι τα νύχια με την αυτοπεποίθηση στα ύψη; Εάν ναι, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την νέα σειρά Orzene Collagen Boost, που θα σου χαρίσει υγιή και ενδυναμωμένα μαλλιά με πλούσιο όγκο χάρη στο ευεργετικό κολλαγόνο της σύνθεσής της. Για να πάρεις μια μικρή γεύση από τη νέα σειρά πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και γίνε εσύ μια από τις 5 υπερτυχερές που θα διεκδικήσουν από μια σειρά Orzene Collagen Boost, που περιλαμβάβει το σαμπουάν, το conditioner, τη μάσκα περιποίησης και την κρέμα ενδυνάμωσης. Πως; Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1.follow τη σελίδα του youweekly.gr στο Instagram και like στο post του διαγωνισμού

2.Κάνε tag δύο φίλες σου στο post του διαγωνισμού!

Ο νικητής ή η νικήτρια θα βγει από τα σχόλια του post του διαγωνισμού στις 15/06!

Λίγα λόγια για τη σειρά Η σειρά Orzene Collagen Boost αποτελείται από το σαμπουάν, το conditioner και τη μάσκα περιποίησης, που ενυδατώνουν και θρέφουν σε βάθος τα μαλλιά -από τη ρίζα έως τις άκρες- προσφέροντας όγκο και πυκνότητα. Ακόμη στη σειρά θα βρεις την πρωτοποριακή κρέμα ενδυνάμωσης Collagen Boost, που διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας βελτιώνοντας σημαντικά την όψη της.

Σαμπουάν Collagen Boost:

Η πρωτοποριακή σύνθεση του ORZENE COLLAGEN BOOST δημιουργεί τη νέα τάση στην περιποίηση των μαλλιών, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα όγκο και ενδυνάμωση. Το κολλαγόνο, βασικό συστατικό της νέας σειράς, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά φυσικά συστατικά που περιλαμβάνει περίπου το 30% όλων των απαραίτητων πρωτεϊνών. Επιπλέον, θεωρείτε ως το απόλυτο συστατικό για την ανανέωση των κυττάρων αλλά και της διατήρησης της δύναμης και της ελαστικότητας τόσο του δέρματος εν γένει όσο και των μαλλιών. Έτσι από την πρώτη κιόλας χρήση το ORZENE COLLAGEN BOOST αναζωογονεί τα μαλλιά, βελτιώνει την ελαστικότητά τους και αυξάνει την αντοχή και τη λάμψη τους.

Μασκα Collagen Boost:

Η πλούσια και συμπυκνωμένη σύνθεση της μάσκας, που είναι ιδανική για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, θα ενισχύσει τη δομή της τρίχας αυξάνοντας την αντοχή της, ενώ παράλληλα θα της χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.Ενώ η βολική της συσκευασία θα μας λύσει τα χέρια

Ενώ για αυτούς που θέλουν ένα πιο ήπιο προϊον έχουμε το conditioner της σειράς Collagen Boost

Κρέμα ενδυνάμωσης Collagen Boost:

Η καινοτόμα προσθήκη στη σειρά αυτή, που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αυτοποποίθηση της κάθε γυναίκας είναι η κρέμα ενδυνάμωσης Collagen Boost. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, ενισχύοντας την εσωτερική της δομή και βελτιώνοντας τόσο την όψη της όσο και την υγεία της.

Αξιοσημείωτο είναι και το ότι λάτρεις της νέας σειράς δηλώνουν η πανέμορφη παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή αλλά και ο hair expert και συνεργάτης του Orzene τα τελευταία χρόνια Βασίλης Μπουλούμπασης, οι οποίοι συστήνουν ανεπιφύλακτα τη νέα σειρά Orzene Collagen Boost για πλούσια και υγιή μαλλιά γεμάτα λάμψη!

Για περισσότερα νέα σχετικά με το Orzene κάνε follow στους λογαριασμούς του σε Facebook, Instagram και You Tube στο orzene!