Διαγωνισμός: Κέρδισε τα νέα αποσμητικά Noxzema Invisible!

Διαγωνισμός: Κέρδισε τα νέα αποσμητικά Noxzema Invisible!

Καλοκαίρι και αποσμητική φροντίδα πάνε μαζί! Γι'αυτό λοιπόν το youweekly.gr και το Noxzema ετοίμασαν για σένα ένα σούπερ διαγωνισμό μέσα από τον οποίο μπορείς να διεκδικήσεις την νέα ολοκληρωμένη σειρά αποσμητικών Noxzema Invisible.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό του youweekly.gr και να είσαι εσύ μία ή ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν τα νέα αποσμητικά Noxzema Invible ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Follow τη σελίδα του @youweekly.gr και @noxzemagreece στο Instagram

2. Like στο Post του διαγωνισμού στο Instagram

3. Tag δύο φίλους σου στα σχόλια!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο Instagram στις … !!!

Καλή επιτυχία!

Οι τυχεροί νικητές που βγήκαν από τα σχόλια του post είναι οι :

so_teo

giannis.kls

xatzimixailidis_pel

dimitra_serr

santorinimakeupart

Λίγα λόγια για το Νoxzema Invisible

Το Noxzema συμπλήρωσε πρόσφατα την πλούσια γκάμα αποσμητικών του με δύο νέα μέλη: το Invisible Her για γυναίκες και το Invisible Him για άνδρες, που υπόσχονται φροντίδα και αποτελεσματική προστασία από την εφίδρωση και την κακοσμία για 48 ώρες χωρίς σημάδια στα ρούχα. Η καινοτόμος σύνθεσή του περιέχει την τεχνολογία «Clear Protect» που αποτρέπει την εμφάνιση των λευκών σημαδιών στα μαύρα ρούχα, ενώ μειώνει παράλληλα τα κίτρινα στα λευκά. Έτσι, δε χρειάζεται να ανησυχείς για το αν το ύφασμα από το αγαπημένο σου πουκάμισο θα γίνει πιο «σκληρό» εξαιτίας του αποσμητικού σου.Το Noxzema Invisible Him με διακριτικό αρρενωπό άρωμα και το Invisible Her που αφήνει μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας είναι διαθέσιμα σε σπρέι και πρακτική συσκευασία roll-on.