Σούπερ διαγωνισμός: Κέρδισε ένα σετ περιποίησης προσώπου Vivo Verde!

Σούπερ διαγωνισμός: Κέρδισε ένα σετ περιποίησης προσώπου Vivo Verde!

Eάν είσαι λάτρης των eco-friendly προϊόντων για τη φροντίδα της επιδερμίδας σου τότε θα αγαπήσεις τα καλλυντικά της Ελληνικής Οικολογικής Εταιρίας, Vivo Verde! Η εταιρεία διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας για το πρόσωπο και το σώμα με φυσικές συνταγές από την Ελληνική φύση!

Μάλιστα για να πάρεις μια μικρή γεύση από τη συγκεκριμένη σειρά σου ετοιμάσαμε έναν διαγωνισμό μέσα από τον οποίο δύο υπερτυχερές θα κερδίσουν από ένα σετ με δύο προϊόντα περιποίησης προσώπου: την αντιγηραντική κρέμα Vivo Anti-Ageing Cream με Q10 και το Face Scrub με κουκούτσι ελιάς.

Το ευεργετικό σετ!

  1. Η αντιγηραντική και συσφικτική κρέμα 24ωρης δράσης Vivo Anti-Ageing Cream με συνένζυμο Q10, μειώνει την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Ο συνδυασμός των πλούσιων συστατικών της όπως το συνένζυμο Q10, το εκχύλισμα κόκκινου σταφυλιού, το βούτυρο κακάο, η πανθενόλη, η αλλαντοΐνη και η βιταμίνη Ε, συμβάλλουν στη βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότατης της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προσφέρουν ενυδάτωση και λαμπερή όψη.
  2. Το Face Scrub πίλινγκ προσώπου με κρεμώδη υφή και απαλούς απελπιστικούς κόκκους από κουκούτσι ελιάς, είναι ιδανικό για βαθύ καθαρισμό & πλούσια ενυδάτωση. Μειώνει τα μαύρα στίγματα και απομακρύνει το σμήγμα, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και λαμπερή. Η πλούσια σύνθεση του πίλινγκ με κόκκους από κουκούτσι ελιάς, λάδι αμυγδάλου, ελιάς & jojoba, πανθενόλη, βιταμίνη E, εκχυλίσματα από καλέντουλα, πράσινο τσάι και αλόη, καθαρίζει και ενυδατώνει το πρόσωπο.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να είσαι εσύ ένας από τους δύο τυχερούς, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  • Follow το instagram του youweekly.gr και του vivoverde_gr
  • Like του post του διαγωνισμού στο instagram του youweekly.gr
  • Tag τρεις φίλους / φίλες σας στο post στο instagram

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο instagram στις 19/06!

Καλή επιτυχία!!!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.vivoverde.gr και κάντε like στη σελίδα vivoverde.official στο facebook.