Διαγωνισμός με δώρο τη νέα σειρά περιποιήσης μαλλιών Wash & Go Hydra Pure με νερό καρύδας!

Διαγωνισμός με δώρο τη νέα σειρά περιποιήσης μαλλιών Wash & Go Hydra Pure με νερό καρύδας!

Θέλεις αναβαθμίσεις την περιποίηση των μαλλιών σου και να την πας σε άλλο επίπεδο; Εάν ναι, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Wash & Go Hydra Pure, που έχει ως βασικό συστατικό το νερό καρύδας! Στην “εξωτική” αυτή σειρά θα βρεις το σαμπουάν και το αντίστοιχο διφασικό conditioner, που θα προσφέρουν στα μαλλιά σου μια ολοκληρωμένη περιποίηση με το μοναδικό άρωμα αλλά και τις πολύτιμες ιδιότητες της καρύδας!

Η ευεργετική φόρμουλα του σαμπουάν της Wash & Go Hydra Pure- εμπλουτισμένη με νερό καρύδας-προσφέρει απαλό καθαρισμό και άμεση αποτοξίνωση αφήνοντας τα μαλλιά σου λεία και λαμπερά. Η περιποίηση των μαλλιών σου όμως δεν σταματά εκεί αφού το διφασικό conditioner, το οποίο εφαρμόζεται μετά και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, χαρίζει άμεση ενυδάτωση, ενώ αφήνει τα μαλλιά μεταξένια και ευκολοχτένιστα!

Μάλιστα, για να πάρεις και εσύ μια μικρή γεύση από τη μοναδική αυτή σειρά ετοιμάσαμε ένα διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 5 τυχερές από εσάς θα κερδίσουν από ένα σετ προϊόντων της Wash & Go Hydra Pure.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow τη σελίδα του @youweekly.gr και του @washandgogreece στο Instagram
  2. Like στο Post του διαγωνισμού στο Instagram
  3. Tag δύο φίλους σου στα σχόλια!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο Instagram στις 25/07!!

Καλή επιτυχία!

Oι νικητές είναι:

  • xristou.ki
  • stavroula_mpallasaki
  • christina_mikropoulou
  • pinelipimpalasaki
  • jenpapps26