Διαγωνισμός: Κέρδισε μοναδικά δώρα Sam Loves Betty για ένα καλοκαίρι χωρίς κουνούπια…όπως θα έπρεπε να είναι!

Διαγωνισμός: Κέρδισε μοναδικά δώρα Sam Loves Betty για ένα καλοκαίρι χωρίς κουνούπια…όπως θα έπρεπε να είναι!

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ, όπως δυστυχώς και η ενοχλητική παρουσία των κουνουπιών, ειδικά τις βραδινές ώρες! Για να αποφύγεις λοιπόν τα ανεπιθύμητα τσιμπήματα δεν έχεις παρά να εφοδιαστείς με τα κατάλληλα προϊόντα.

Στην ολοκληρωμένη εντομοαπωθητική σειρά Sam Loves Betty θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για αποτελεσματική προστασία με ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης. Ανάμεσα στα προϊόντα Βody Repellents θα βρεις το εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα με κιτριοδιόλη-σε σπρέι και roll-on- που προστατεύει την επιδερμίδα με διάρκεια έως και 5 ώρες και το γαλάκτωμα After Bite, το οποίο καταπραϋνει άμεσα τους ερεθισμούς από τα τσιμπήματα , ενώ παράλληλα προσφέρει ένα αίσθημα δροσιάς.

Εκτός όμως από αυτά στην σειρά Sam Loves Betty, υπάρχουν και τα προϊόντα εντομοαπώθησης χώρου, τα οποία είναι η ηλεκτρική συσκευή υγρού, τα αποτελεσματικά sticks με άρωμα λεβάντας και το κερί για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Πρόσφατα προστέθηκε στην πλούσια γκάμα της μια καινοτόμα εντομοαπωθητική κάψουλα με έλαιο γερανιόλης και φυτική κιτράλη. H πρωτοποριακή αυτή κάψουλα λειτουργεί χωρίς ρεύμα και προστατεύει για 280 ώρες.
Για να πάρεις μια μικρή γεύση από τα μοναδικά αυτά προϊόντα λάβε μέρος στο διαγωνισμό μας και κέρδισε υπέροχα δώρα Sam Loves Betty, για ένα καλοκαίρι «όπως θα έπρεπε να είναι»! Με ποιό τρόπο; Απλά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1.Follow τη σελίδα του @youweekly.gr και του @Sam Loves Betty

  1. Like στο Post του διαγωνισμού στο Instagram @youweekly.gr
  2. Tag δύο φίλους σaς στα σχόλια!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο Instagram στις 05/08!!

Καλή επιτυχία!

Οι νικητές είναι:

  • _olga_vm
  • k78
  • 148
  • despoina_georgalli
  • elizasfeikou