Διαγωνισμός: Θέλεις να κερδίσεις τη νέα σειρά φροντίδας bioten Detox;

Διαγωνισμός: Θέλεις να κερδίσεις τη νέα σειρά φροντίδας bioten Detox;

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ανανεώσεις τη φθινοπωρινή φροντίδα ομορφιάς σου από τη νέα σειρά bioten Detox, η οποία περιποιείται την επιδερμίδα σου και τη θωρακίζει από το οξειδωτικό στρες και τους περιβαλλοντικούς ρύπους της πόλης. Μάλιστα για να πάρεις μια γεύση από τη σειρά το youweekly.gr μαζί με το bioten δίνουν την ευκαιρία σε 5 σούπερ τυχερές να τη διεκδικήσουν κερδίζοντας από ένα ολοκληρωμένο σετ φροντίδας. Ο τρόπος είναι απλός ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  1. Kάνε follow στη σελίδα του Instagram του @youweekly.gr και @bioten_greece
  2. Γράψε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post κάνοντας tag, στο σχόλιο αυτό, έναν ή περισσότερους φίλους σου.

Ο νικητής, που θα προκύψει από τα σχόλια του Instagram post του διαγωνισμού και θα ανακοινωθεί στις 15/10!

Λίγα λόγια για τη bioten Detox
Πρόκειται για μια σειρά που λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας για την επιδερμίδα σου από τις εξωτερικές περιβαλλοντικές επιθέσεις. Περιλαμβάνει την κρέμα ημέρας, την κρέμα νύχτας, το νερό καθαρισμού, το gel καθαρισμού και τη μάσκα προσώπου που έχουν ως βασικό συστατικό της σύνθεσής τους τον ενεργό άνθρακα.

Η ιδιότητα του συγκεκριμένου συστατικού είναι να δρα ως μαγνήτης που παγιδεύει τους ρύπους εξασφαλίζοντας μια φρέσκια αίσθηση στο δέρμα. Επίσης, η σύνθεση των προϊόντων της σειράς περιλαμβάνει το βραβευμένο και καινοτόμο συστατικό Pollu Block το οποίο δρα σε πολλαπλά επίπεδα για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Η detox είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ δεν περιέχει parabens, paraffin & χρωστικές και είναι κατά 80% τουλάχιστον φυσικής προέλευσης.

Καλή επιτυχία!

Oι νικητές είναι:

elana_tsexelidou
agni_04_
zoialverti
_kyrenia
ina.inoula