Super Διαγωνισμός! Πες «αντίο» σε πανάδες και κηλίδες!

Super Διαγωνισμός! Πες «αντίο» σε πανάδες και κηλίδες!

Επέστρεψες από τις διακοπές και θέλεις να κρατήσεις µόνο τις καλές αναµνήσεις του καλοκαιριού και όχι τα σηµάδια που έχει αφήσει στην επιδερµίδα σου η παρατεταµένη έκθεση στον ήλιο;
Tώρα µπορείς, αφού έχεις σύµµαχο τη λευκαντική κρέµα προσώπου Whitening Cream της Ελληνικής Οικολογικής Εταιρείας Vivo Verde!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του youweekly.gr και της Vivo Verde και δύο από εσάς θα κερδίσετε τη λευκαντική κρέµα προσώπου Whitening Cream. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

  • Follow τη σελίδα instagram @youweekly.gr και @vivoverde_gr
  • Like το post του διαγωνισμού στο instagram @youweekly.gr
  • Άφησε το σχόλιο σου, κάνοντας tag δύο φίλες σου.

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις 15/10!!

Λίγια λόγια για την κρέμα:

Bοηθά στον αποχρωµατισµό των µελανών κηλίδων, πανάδων και δυσχρωµιών, ενώ παράλληλα εµποδίζει την επανεµφάνισή τους, αφήνοντας το πρόσωπό σου ανανεωµένο και φωτεινό!

Ευεργετική σύνθεση
Η Whitening Cream περιέχει έναν πλούσιο συνδυασµό 15 συστατικών, αντηλιακών φίλτρων και φυτικών εκχυλισµάτων που δρουν συνεργικά στην επιδερµίδα µε θεαµατικά αποτελέσµατα!

Πιο συγκεκριµένα:

  • Χάρη στα συστατικά Alpha Arbutin, Melanostatine 5 και τη βιταµίνη C, συµβάλλει στη µείωση της έντασης των κηλίδων ή των δυσχρωµιών του προσώπου.
  • Tα αντηλιακά φίλτρα προσφέρουν αντηλιακή και αντιοξειδωτική προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
  • Eίναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρµατος.
  • Δεν περιέχει Parabens, Silicones, Mineral oil, Propylene glycol και SLES.

Με συστηµατική χρήση αναστέλλεται φυσικά η παραγωγή µελανίνης και εµποδίζεται η δηµιουργία νέων κηλίδων. Χαρίζει ενυδάτωση, λάµψη και χρωµατική οµοιοµορφία στο δέρµα.

Σωστή εφαρμογή

Καλό είναι να απλώνεις µια µικρή ποσότητα από τη Whitening Cream µόνο το βράδυ σε όλο το πρόσωπο ή στα σηµεία όπου υπάρχουν πανάδες και κηλίδες. Μπορείς κάθε πρωί να εφαρµόζεις και την αντηλιακή κρέµα ηµέρας Vivo Verde 30+, που προστατεύει το δέρµα από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία (UVA & UVB) και το διατηρεί ενυδατωµένο και υπέροχα απαλό.

Info

Ελληνική Οικολογική Εταιρεία Vivo Verde, Σοφοκλή Βενιζέλου 6 Περιστέρι, τηλ. 210 5768931

www.vivoverde.gr

facebook: vivoverde.official

Instagram: vivoverde_gr

Oι νικήτριες είναι:

@free2vaso

@vasia.baltadourou