Super διαγωνισμός! Κερδίστε μοναδικά προϊόντα από την ιταλική βιολογική σειρά Apiarium Bio Natural Cosmetics της bioLEON!

Super διαγωνισμός! Κερδίστε μοναδικά προϊόντα από την ιταλική βιολογική σειρά Apiarium Bio Natural Cosmetics της bioLEON!

Αναζητάς την πιο eco-friendly προσέγγιση και για την προσωπική σου φροντίδα; Εάν ναι, τότε ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τη βιολογική σειρά καλλυντικών Apiarium Bio Natural Cosmetics της bioLEON.

Το YOUWeekly.Gr και η bioLEON κάνουν δώρο σε 2 υπερτυχερές από δύο προιόντα περιποίησης Apiarium Bio Natural Cosmetics!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

  1. Follow τη σελίδα instagram @youweekly.gr και της @bioLEON
  2. Like στη σελίδα facebook @youweekly.gr και της @bioLEON
  3. Like το post του διαγωνισμού
  4. Tag δύο φίλες σας!

    Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις 18/10!!

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η Apiarium Bio Natural Cosmetics είναι μια οικολογική σειρά περιποίησης για το σώμα με 100% φυσικές συνθέσεις. Στην πλούσια γκάμα της θα βρεις μοναδικά
αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, πήλινγκ σώματος, λάδια σώματος και eau de toilette, που θα φροντίσουν το σώμα σου αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα, αλλά και αρωματικά sticks για τον χώρο.

Retro touch...

Όλα τα προϊόντα της σειράς Apiarium Bio Natural Cosmetics κλείνονται σε υπέροχες vintage συσκευασίες, οι οποίες αντλούν την έμπνευσή τους από διαφημιστικές καμπάνιες της θρυλικής δεκαετίας του 1950.

Τα αρώματα της σειράς

Η Apiarium Bio Natural Cosmetics διατίθεται σε 5 υπέροχα αρώματα: το αισθησιακό Amber & Jasmine, το δυνατό Cedar & Patsouli, το φρέσκο Tulip & Poppy, το απαλό Vanilla & Almond και το ανάλαφρο Water & Salt.

Info:

Τα προϊόντα της σειράς Apiarium Bio Natural Cosmetics θα τα βρεις σε επιλεγμένα Φαρμακεία και σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα αλλά και στο bioLEON.gr.

Καλή επιτυχία!!

Oι νικητές είναι:

@gioulapap

@lilian_toti