Super Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα Σαββατοκύριακο για 2 στο σαλέ "Ανεμόλια" στην Αράχωβα!

Από τον Τάσο Δούση και την εκπομπή "Εικόνες"

Super Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα Σαββατοκύριακο για 2 στο σαλέ

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες πραγματοποιούν ένα νέο super διαγωνισμό! Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κερδίστε ένα Σαββατοκύριακο για 2 στο σαλέ "Ανεμόλια" στην Αράχωβα!

Τα βήματα για να δηλώσετε συμμετοχή:

Αν θέλετε κι εσείς να λάβετε μέρος σε αυτόν τον super διαγωνισμό, θα πρέπει να επισκεφτείτε το προφίλ του Τάσου Δούση στο Instagram, Youweekly.gr και να ακολουθήσετε όλα τα βήματα στο post του διαγωνισμού!

Ο νικητής θα βγει με κλήρωση από τα σχόλια και θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη 29 Οκτωβρίου. Το δώρο θα δοθεί κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενώνα «Ανεμόλια».

Καλή επιτυχία! #eikonesbytasosdousis #giveawaytasosdousis

Super Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα Σαββατοκύριακο για 2 στο σαλέ 'Ανεμόλια' στην Αράχωβα!

Μη ξεχάσετε να λάβετε μέρος στον super διαγωνισμό από τις Εικόνες με τον Τάσο Δούση με δώρο ένα Σαββατοκύριακο για 2 άτομα στον Άγιο Αθανάσιο, που λήγει την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου!

Λεπτομέρειες για το ξενοδοχείο "Ανεμόλια"

Στα δωμάτια υπάρχει ένα κλιματιστικό, μία κεντρική θέρμανση κι ένα μπάνιο. Στα περισσότερα δωμάτια υπάρχει ένα μπαλκόνι με θέα. Τα δωμάτια, που έχουν μοκέτα, διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι ή ένα κρεβάτι "Kingsize". Επίσης, προσφέρεται ένα χρηματοκιβώτιο κι ένα μίνι μπαρ. Διατίθεται επίσης ένα ψυγείο κι ένα μίνι ψυγείο. Ένα σετ κρεμάστρων παρέχει επιπλέον κομφόρ για τους ταξιδιώτες. Οι μικρές εκπλήξεις, όπως μία πρόσβαση στο διαδίκτυο, ένα τηλέφωνο, μια τηλεόραση, ένα ραδιόφωνο και WiFi φροντίζουν για μια ευχάριστη διαμονή. Είναι δυνατή η κράτηση με δωμάτια κατάλληλα για αναπηρική καρέκλα. Τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με ένα ντους και μια μπανιέρα. Επιπλέον κομφόρ παρέχει ένας στεγνωτήρας μαλλιών. Για οικογένειες με παιδιά παρέχονται ειδικά οικογενειακά δωμάτια.

Το ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το έτος 1974. Το κατάλυμα καλωσορίζει τους πελάτες με συνολικά 103 δωμάτια. Οι πελάτες καλωσορίζονται σε έναν χώρο υποδοχής, όπου υπάρχει ρεσεψιόν με υπηρεσία Check-in/out. Οι περισσότεροι όροφοι είναι προσβάσιμοι με ένα ασανσέρ. Στις εγκαταστάσεις ανήκουν μία γκαρνταρόμπα κι ένα χρηματοκιβώτιο. Στους κοινούς χώρους διατίθεται στους ταξιδιώτες ασύρματο τοπικό δίκτυο. Υπάρχουν διάφορες γαστρονομικές εγκαταστάσεις, όπως ένα εστιατόριο, μία τραπεζαρία, μία αίθουσα πρωινού, μία καφετέρια κι ένα μπαρ. Στον επιπρόσθετο εξοπλισμό του σπιτιού ανήκουν μια αίθουσα τηλεόρασης κι ένα δωμάτιο αναψυχής. Όποιος έρχεται με το δικό του όχημα, μπορεί να το αφήσει στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου. Για τους πελάτες υπάρχει επίσης έναντι χρέωσης ένα υπόγειο στάθμευσης ποδηλάτων. Στις επιπλέον προσφορές ανήκουν μια υπηρεσία μπέιμπι σίτινγκ, μία φύλαξη παιδιών, ένα ρουμ-σερβις κι ένα καθαριστήριο.