Η Remington σου κάνει δώρο μία εκπληκτική συσκευή styling της σειράς Keratin Protect!

Η Remington σου κάνει δώρο μία εκπληκτική συσκευή styling της σειράς Keratin Protect!

Η συλλογή Remington Keratin Protect είναι μία σειρά συσκευών styling που διατηρεί τα μαλλιά σας απαλά, υγιή και λαμπερά καθώς δημιουργείτε την εμφάνιση που επιθυμείτε.

Ζηλεύεις τα εντυπωσιακά χτενίσματα των σταρ και αναρωτιέσαι πως μπορείς να τα πετύχεις εύκολα και γρήγορα; Ο τρόπος είναι απλός... το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κατάλληλο styler! Για να το αποκτήσεις αρκεί να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας.

Συγκεκριμένα, 3 υπερτυχερές θα κερδίσουν από ένα σεσουάρ Keratin Protect Dryer ή ένα ισιωτικό μαλλιών Keratin Protect Straightener ή ένα ψαλίδι για μπούκλες Keratin Protect Tong, που φέρει την υπογραφή της Remington για τέλειο styling χωρίς ιδιαίτερο κόπο!

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  • follow τη σελίδα του @youweekly.gr και του @remingtongreece στο Instagram
  • like στο Post του διαγωνισμού
  • Κάνε tag δύο φίλους σου!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις 23/12!!

Λίγα λόγια για την Keratin Protect

To σεσουάρ Keratin Protect Dryer ισχύος 2200W προσφέρει ένα υγιές και απαλό στέγνωμα χάρη στην προηγμένη κεραμική μάσκα, η οποία είναι εμποτισμένη με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο. Επίσης, διαθέτει τεχνολογία ιόντων για την αποφυγή φριζαρίσματος, τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας και δυο αντίστοιχες ταχύτητας. Ακόμη η φυσούνα της συσκευασίας θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ακόμη πιο ανάλαφρα looks.

remington σεσουάρ

To ισιωτικό μαλλιών Keratin Protect Straightener με προηγμένη κεραμική επίστρωση εμποτισμένη με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο προσφέρει λεία και απαλά μαλλιά με ένα μόνο πέρασμα. Ακόμη διαθέτει ψηφιακή οθόνη, 5 ρυθμίσεις θερμοκρασίας (από 150-230 βαθμούς κελσίου) αλλά και επιλογή Pro+ 185 βαθμούς κελσίου για ένα υγιές styling. Eπίσης, έχει λειτουργία Turbo Boost και κλείδωμα θερμοκρασίας. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι στη συσκευασία του θα βρεις και θήκη που το προστατεύει από τη θερμότητα.

remington ισιωτικό

Το ψαλίδι για μπούκλες Keratin Protect Tong διαθέτει και αυτό με τη σειρά του προηγμένη κεραμική επίστρωση, που είναι εμποτισμένη με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο καθώς και 8 ρυθμίσεις θερμοκρασίας έως και 210 βαθμούς κελσίου. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 60 δευτερόλεπτα και τη μοναδική θήκη του, η οποία το προστατεύει από τη θερμότητα.

remington μπούκλες