Το μυστικό για θηλυκές και κομψές εμφανίσεις!

Το μυστικό για θηλυκές και κομψές εμφανίσεις!

Δεν λένε τυχαία πως οι γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη είναι σούπερ chic μέσα κι έξω!

Εμείς ανακαλύψαμε το Νο1 μυστικό τους και αυτό δεν είναι άλλο από το κατάστημα Romina με την ιδιοκτήτριά του Βάνα Αναστασιάδου να θεωρείται (και όχι άδικα) η βασίλισσα του γυναικείου εσωρούχου!

"Έχω δει πως όταν φοράμε ένα όμορφο και αισθησιακό εσώρουχο, αλλάζει η ψυχολογία μας, αισθανόμαστε πιο όμορφες κι αισθησιακές κι έχουμε τέλεια θετική ενέργεια. Για αυτό και η αγάπη για την γυναίκα είναι το πρώτο μέλημα μας στα Romina", εξηγεί η ίδια.

Romina Θεσσαλονίκη θηλυκές εμφανίσεις

Και συνεχίζει: "Με αυτή τη λογική θέλουμε να κάνουμε πραγματικότητα κάθε γυναικείο όνειρο και κάθε φαντασίωση μέσα από θηλυκά σχέδια από φίνα δαντέλα και κομψές λεπτομέρειες και φροντίζουμε να είμαστε κοντά σε όλα τα χαρούμενα γεγονότα της ζωής κάθε μας πελάτισσας, όπως ο γάμος, ο τοκετός, τα ταξίδια της".

Τα καταστήματα “Romina“ εδρεύουν στο κέντρο την Θεσσαλονίκης Τσιμισκή 93 και Αγίας Σοφίας 27, στους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης.

κατάστημα Romina

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του youweekly.gr και του Romina και τρεις από εσάς θα κερδίσετε από ένα δώρο, αξίας 50€. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

· Follow τη σελίδα instagram @youweekly.gr

· Like το post του διαγωνισμού στο instagram @youweekly.gr

· Άφησε το σχόλιο σου, κάνοντας tag δύο φίλες σου.

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις 24/12.!!

θηλυκές εμφανίσεις

Οι νικητές είναι:

filio_tsakir
raniaeuaggelidou
teniakariofilli