Διαγωνισμός: Κέρδισε 1 Φυσικό Χυμό Αλόης Vivo Verde με γεύση λεμόνι!

Διαγωνισμός: Κέρδισε 1 Φυσικό Χυμό Αλόης Vivo Verde με γεύση λεμόνι!

Ανακάλυψε τα ευεργετικά οφέλη της πολύτιμης Αλόης Βέρα εντάσσοντας στην καθημερινή σου διατροφή τον νέο Φυσικό Χυμό Αλόης με γεύση λεμόνι Organic Aloe Vera Juice Lemon, της Ελληνικής Οικολογικής εταιρείας Vivo Verde, η οποία διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής στη φυσική τους μορφή!

Mε ποιό τρόπο κερδίζεις; Απλά παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμός μας μέσα από τον οποίο μπορείς να διεκδικήσεις και εσύ από ένα Φυσικό Χυμό Αλόης Organic Aloe Vera Juice Lemon 1 λίτρου. Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό και να είσαι εσύ ένας ή μια από τους 3 τυχερούς/ές, που θα κερδίσουν από ένα συμπλήρωμα διατροφής Organic Aloe Vera Juice Lemon, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  • Follow το instagram του youweekly.gr και του vivoverde_gr
  • Like του post του διαγωνισμού στο instagram του youweekly.gr
  • Tag τρεις φίλους / φίλες σας στο post στο instagram

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο instagram στις 24/12!

Καλή επιτυχία!!!


Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Organic Aloe Vera Juice Lemon

Eίναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε ζελέ αλόης με υπέροχη γεύση λεμονιού. Ο φυσικός χυμός αλόης προέρχεται από καθαρό ζελέ του φύλλου αλόης Barbadensis οργανικής καλλιέργειας και περιέχει 75 θρεπτικά συστατικά, που δρουν συνεργατικά και ευεργετικά προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό σου. Έτσι, μεταξύ άλλων, τονώνεις και ενισχύεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα, προστατεύεις την επιδερμίδα σου από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τη γήρανση, ενώ ακόμη αποτοξινώνεις τον οργανισμό σου και αντιμετωπίζεις τυχόν διαταραχές του πεπτικού συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.vivoverde.gr και κάντε like στη σελίδα vivoverde.official στο facebook.

Οι νικητές είναι:

dkaite
basooioy
fay_6182